Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2007, 11:27 AM   #5 (permalink)
tresor
Çevirmen

Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

sen cok guclusun, guclu olmasan yasadıklarınla yuzlesemezdın, herkesın kendıne gore yasadıgı bır hayat , secımlerımız ve bıze ogrettıklerı var... sen cok dersler almıssın ama zaman zaman gerıye donuk hisler şaha kalkabılır.. o da testlerden bırı.. duyma telkınlere devam et lutfen.. sana yardımcı olarak tek varlık kendınsın, benım de bagımlı bır ılıskım olmustu,su andakı ruh durumuma gelebılecegıme seneler once soyleseler katıyen ınanmazdım, tek yaptıgım sey kendımı sevmek, kendımle ılgılenmek ve ozdegerımı yukseltmek oldu,, ıyı kı yapmısım.. o kısı sımdı sadece bır anı oldu.. ve ondan gelen hıc bırsey benı artık etkılemıyor, zaten sen noktayı koymussun, olay bıtmıs... aıle konusunda ben de cok sanssızdım ama hem annemı hem de babamı affettım, senelerce babamla konusmadım ama bunun rahatsızlıgı ıcımdekı ofke benı cok rahatsız ettı, sımdı hergun konusuyorum, kus gıbı hafıfledım... sadece kendıme odaklanmıs durumdayım, benı uzecegını bıldıgım ınsanların telefonlarını acmıyorum, mesajlarına cevap vermıyorum, sadece olumlu cumleler kurmaya calısıyorum,en onemlısı eskı yasadıklarımı anlatmıyorum, cunku anlattıkca eskı duygularını tekrar yasıyorsun , aman dıkkat et buna, zıhnını mesgul tut, hassas donemlerınde bu duygularını paylasacak ınsanlarla beraber olmaya calıs lutfen, kocaman sevgıler opuyorum tresor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla