Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2007, 02:18 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

sana uzuuuun bir mesaj yazdım gönderememeyi başardım..demekki o sözlere ihtiyacın yokmuş...
maalesef en büyük olumsuzlukları bize yaşatanlar bizi en çok seven insanlar oluyor...bunlara göğüs geren bizlerin gücünün farkında ol...herkes bagımlı ilişkiler yaşıyor...evliliğimi bitirmeye karar verdikten 9 yı sonra btirdim...9 yıl ben bu adamı boşuycam dedim ve tek celsede işi bitirdim..aaa birgün bir baktım ben hayatı adamın eve geliş saatine göre ayarlıyorum, o saatte yemek hazır oluyor, kulak kapı zilinde falan...sen buna ister bağımlılık de ister alışkanlık..sonuçta onlarla birlikte yıllarımız geçiyor..hayatımızı bir şekilde dolduruyorlar..boşluklarını hissetmemizden daha doğal ne olabilirki..birde şunu aklından hiç çıkarma şu an yaşadığın pskozdan çıktığın anda o boşluk dolacaktır..yaradan, doğa boşlukları sevmez..anında doldurur..ve hayat topragı verimlidir her hasattan sonra sevgiyle ektiğimiz yeni tohumlar daha gür daha doyum veren ürünlerle sevindirir...şimdi bilinçaltımız en olumlu telkinlerle yeniden sağlıklı tohumlar ekiyoruz..inan bana hasat muhteşem olacak...daha büyük sevgi, daha iyi iş imkanları...daha güzel ilişkiler...seni seviyorum ve sana büyük bir saygı duyuyorum...başardıkların yeni başarılarının garantis