Çok şükür ki, bir süredir hayatın her anından keyif alıyorum. Ama yaşama sevincimi sekize ona katlayan şeyler yok mu? Tabii ki var. Bunlardan biri motosiklet. Şu an motorum yok. Ama artçı olmak bile mükemmel birşey benim için. Hayatın anlamı gibi... Bundan başka düşününce aklıma gelen birsürü şey daha var. Mesela gitarım ve onunla geçirdiğim zamanlar...
Deniz... Kokusu, manzarası, kıyısında içtiğim çay... Kavak ağaçlarının altına uzanıp, gözlerimi kapatıp, kuş sesleriyle birlikte yapraklarının hışırtılı muhabbetlerini dinlemek... Sabah gözümü açtığımda beni karşılayan güneş ve kuş sesleri... Gözümde büyüttüğüm bir işi başardıktan sonraki hafiflik ve kendine güven duygusu... Kediler ve köpeklerle yaşadığım her an... Eksik oldu, atlar ve daha birsürü hayvana haksızlık etmemek lazım. Aynada gülen gözlerimi görüp kendime ilan-ı aşk ettiğim anlar... Çok içime sinen bir tasarımı tamamlamak... Bunları yaşamak değil anlatmak bile beni mutlu etti. Az önce gülümserken yakaladım kendimi. Ve bir kere daha bu siteyi, sitedeki insanları sevdiğimi farkettim. Keşke bir imkan yaratsak da reel hayatta görüşebilsek.
Sevgiler herkese...
Ve bu da Atakan Bey' e...