Ynt: Sır Hakkında Objektif Bir Yazı Öğrenilmiş çaresizliğin örnekleri sitede var.Bize toplum olarak öğretildi.Bırakın toplum olarak fert fert iliklerimize kadar işlendi. Yabancılar özellikle Amerikalılar ne yaptıysa,ne yaparsa doğrudur.Onlar bizden 50-100 yıl ilerideler böyle öğretildi ve bizde inanmaya başladık. İnandırmaya başladık. Sır kitabı daha evvel yazıldı. Hemde özünü kaybeden bir türk tarafından,kim mi yazdı söyleyeyim. Dr. Mehmet Öz tarafından. Mehmet Öz Türkiye de bu kadar tanınmadan önce bir kitabı çıktı. Tesadüfen kitabı alıp okudum. Hatta olabildiğince arkadaşlarıma hediye ettim.Kitabı bir yolculuk esnasında otobüste Unuttum.Bir dahada temin edemedim. Şimdi Sır kitabını okuyup etkilenen arkadaşlara tavsiyem.Kitabın adını özelliklerini,künyesini yazacağım. Okuyanlar secretle kitabı karşılaştırsınlar bakalım arada fark varmı? Aynı şeyleri söylemiyor mu? Birde özel ricam olacak kitabı temin eden olursa bir tanede bana göndersin. Kitabın ücretini klendisine havale ederim.Şu aralar yoğunluğumdan uğraşamıyorum kitabı temin etmeye. (Yazdıklarımdan çok eminim ve iddalıyım bu arada) OKUYUN GÖRÜN!
Kitap adı: Şifayı Yüreğinde Ara.
Yazar:Dr.Mehmet Öz
Yayın Evi:Altın Kitaplar
Çeviren Meral Gaspıralı
Basım Tarihi:1999 İstanbul
Sayfa Sayısı 224
Kitabı temin edebileceğiniz telefon:0212 518 37 30
Fax:0212 516 54 87
__________________ Yapabileceğine inanmak, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanettir. ANTHONY ROBİNS |