Konu
:
Derya'nın günlüğü
Tekil Mesaj gösterimi
28-06-2007, 12:22 PM
#
32
(
permalink
)
Deria
Çevirmen
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Derya'nın günlüğü
merhabalarr merhabalarr.
bir kaç gündür giremiyorum internete yine birikti okuyacaklarım burda.
yaz okuluna ders kaydımı yaptırdım yurt kaydımı yaptırdım döndüm eve. bu arada internete girip okuyamadım buraları
ama the secret in kitabını nihayet okudum bu süre içinde
. ben alamamıştım zamanında ama kitap geldi buldu beni. kuzenim verdi "al derya oku" dedi. bende dedim "nerden bildin okumak istediğimi. yoksa çekim yasası mı:)" neyse okudum bitirdim. hayatın sırrınını, paranın sırrını, dünyanın sırrını, ilişkilerin sırırını, başarının sırının bir çok şeyi daha iyi öğrendim. wave kitap, izlediğimiz videonun daha genişletilmiş hali.
kitabı okuyunca neyi eksik yaptığımı öğrendim."mış gibi davranmak" hani dedik ya zihinde canlandırcaz diye. meğer birde istediğimiz şeyi kendimize çekmek için ona sahipmişiz gibi yapıp o frekansı yayacakmışız.
ama benim anlamadığım ve yapamadığım şey: bir şey yokken nasıl varmış gibi yapılabilir? dusun
mesela daha fazla parayı kendimize çekmek için ihtiycımız olandan fazla paraya sahipmişiz gibi yapacakmışız. doğaya "bende para var" mesajını göndermek için insanlara para verebilirmişiz mesela. ama yoksa nasıl verebilcez ki?
bunu yapabilmeyi keşfetmiş arkadaşlar varsa bana da anlatabilir mi?
nasıl "mış gibi" davranabilirim?
Açık Profil bilgileri
Deria nickli üyeye özel mesaj gönderin
Deria - Daha fazla Mesajını bul