Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 05:19 PM   #33 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

cüzdanını oyuncak paralarla doldurabilirsin..veya gazeteleri para büyüklüğünde kesip cüzdanına yerleştirebilirsin ve hergün kendine seçtiğin bir olumlamayı tekrarlayaraktelkin verebilirsin..seçtiğin telkin şimdiki zaman olacak ..bu arada the secret'te anlatılan çek hikayesini uygulamak istersen..milli piyangonun çekini hazırlattım, ilgililere duyurulur..efendim..çeki yazıyorsunuz...sakin bir yere çekiliyorsunuz..diyaframdan diyaframdan nefes alıyorsunuz.. şehrin en işlek caddesinde ilerliyorsunuz...cebinizde..cüzdanınızda..çantanız da...size milli piyangodan milyonlar kazandıran (sayısal loto, şans topu..milli piyango bileti )var...kapısının üzerinde.milli piyango idaresi yazan binayı görüyorsunuz..yüreğiniz kıpır kıpır...sınırsız kaynakların hediyesi olan ikramiyenizi alacaksınız..seviniyorsunuz..kapının tokmağını tutuyorsunuz ..metal tokmagın serinliğini..sertliğini hissediyorsunuz..serin metalin parlaklığını görüyorsunuz..kapıyı kolayca itip içeri giriyorsunuz..içerisi mis gibi oda parfümü kokuyor...lobideki bankoya yaklaşıyorsunuz..memura bu hafta en büyük ikramiyeyi kazandım diyorsunuz...size para kazandıran biletinizi alıp inceliyor..gülümsiyerek sizi tebrik ediyor..biletinizede en fiyakalısından mühür vurarak..sizi müdürün odasına alıyor..müdürde ayakta...sizin sevincinizi paylaşıyor..elinizi sıkıyor...hemen arkasında duran kasadan bir çek defteri çıkarıyor..çek vakıfbank'ın çeki...üzerine kazandığınız paranın miktarını yazıyor..en fiyakalısından birde imza çaktıktan sonra, çeki size veriyor..servet değerindeki çeki..nerelere saklayacağınızı bilemiyorsunuz tabiii..hiç paranız yokmuş gibi davranmak isteyerek vakıfbank'ın kapısından içeri giriyorsunuz..bugüne bugün servet kazanmışsınız..hiç sıra beklemiyorsuz...dooooru müdürün odasına..kapıyı açar açmaz servet kazandığınızı söyleyin...müdürün asık suratlıyken birden bire otuziki dişi birden parlamasını seyretmek bambaşka bir zevk..( seninde ne işin var bu odada diyecek ken kendini tuttuğuna şükür eden surat ifadesi muhteşem.. galiba onlarda ikramiye alıyorlarmış bu konudan tam olarak emin değilim)neyse ikram ettikleri çaya kahveye boşverin..pahalı bir şeyler için..meyveli soda falan gibi...mümkünse vişneli limonlu olmasın..o her yerde var mangolu soda olabilir..biraz koştursunlar ve yeni milyoneri..ağırlasınlar bakalım..size randevu verecekler..hiçbir banka şubesinin kasasında okadar para yoktur..varsa bile sööölemzler...randevu verdikleri saatte ordasınız..deste deste paraları bir masanın üzerine yığmışlar..( burayı kendim uydurdum)..paralarınızın hepsi yeni gıcır gıcır..paralarınızın yenilikten pırıl pırıl parlayan renklerini görüyorsunuz...paralarınıza dokunuyorsunuz..kaliteli kağıdın dokusunu hissedin...para destelerinden birini elinize alın..başparmağınızın yardımıyla her birini şöööyle tırrrt yaptırın..paraların tırrt yaparken yarattığı serinliği hissedin..evrene sınırsız kaynaktan sınırsızca gönderdiği hediyeyle sizi sevindirdiği için şükür ve teşekkür edin..hazır olduğunuzda şimdi ve buraya geri dönün..ben en büyük ikramiyeyi kazanmadım ama kazandığım meblağları alırken yaşadığım deneyimlerim böööyle dir..saygılı sevgiler e kolay gelsin.