pisimbattan yaz gecesi rapsodisi tatil
Balkondayım bana eşlik edenler önem sırasına göre su,sigara nescafe,müzikve laptop,hava yeni yeni kararmaya başlıyor güneş elini çoktan çekti ama o kavurucu sıcak hala yakıyor fırtına geliyormuş öyle diyor akşam ajansı.Karşımda ay tüm güzelliği ile raks ediyor henüz yıldızlar yok görünürlerde birazdan onlarda serpiştiriller gökyüzüne ,ilerdeki cami neden mahyalarını yakmış anlamadım deneme yapıyorlar herhalde.
Artık sıkıntıdan yoldan geçen arabaları saymaya başladım 10dk içinde yaklaşık 45 araç geçti .
Sezen gidemem çalıyor şu an ,geçen yıl bodrum yalıkavakta geçirdiğim bir gece aklıma geldi meteor yağmuru olacak diyorlardı otelin kumsalına indim saat 23 tü galiba herkes bir şezloğa kurulmuştubana yer yoktu bende kumlara yayıldım abartıp yattım boylu boyunca ayak uçlarıma denizin minik çalkantıları vuruyor ve ıslatıyordu etrafımla pek alakadar değildim zaten merakla ve heycanla yıldızlar kayacak ya onları bekliyordum ,ve evet başlamıştı gökyüzü doğal havai fişekler geçiti gibiydi peşpeşe ardı sıra koşuşturuyordu göktaşları kendimi lunaparka gitmiş bir kedi misali heycanla kaplanmış buldum ayağa kalktımdenize doğru adım attım kıyı boyunca başım göğe doğru ayaklarım denizin içnde yürüdüm yürüdüm,kendimi rtık hiç yalnız hissetmiyordum çünki deniz ve gökyüzü ile bir bütün olmuş ve bu keyifli anların tadını çıkarıyordum .
Şimdi galiba sıcaktan aklıma o güzel gece geldi aklıma evet evet tatile gitmme gerekiiyor benim kesinlikle.
Öyle insan curcunası içine değil sessiz sakin deniz kenarına gitmeliyim sabahtan denize girip taaa gece çıkmalıyım kıyıda kumdan kaleler yapmalıyım adımı sahile yazmalıyım ilk dalganın alıp götüreceğini bile bile.Yakınlardaki köylere gitmeliyim tanımadığım bir köy evinin kapısı çalıp teyze bana köy ekmeği verirmisiniz demeliyim,yanıda birazda peynir kaptımmı hınzır bir çoçuk gibi kopara kopara yemeliyim neden tek başına olacakmışım ki sevdiğim olmalı yanımda şarkılar dinlemeliyiz,kıvrımlı köy yolunda dereye ayaklarımızı sokmalıyız,şımarmalıyım elimi tutmalı ben kullanıcam arabayı diye tartışmalıyım minik bir öpücükle zaferimi kutlamalı arabayı sürmeliyim ,o yol boyu saçlarımı okşamalı,aşkını fısıldamalı yol boyunca kulağıma aaa lütfen dikkatimi dağıtıyorsun diye mahsus çıkışmalıyım en şeker halimle ,döniş yolunda o uyumalı yan koltukta sadece arabanın sesi ile bitmeli yolculuk.dudaklarından geldik sevgilim diyip öperken o nerde olduğunun farkına varma aşamasındayken elimi tutup beni öpmeli.
Sevdiğimle sakin bir tatil okdarcık işte ahhh ahhh bulsak seven birisini tatil kolay vallahi kedice haayller benimki işte yaz gecesi rapsodisi pisimbattan . Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |