Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2007, 10:56 PM   #37 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

sevgili derya ben sana yaşadıklarımı yazdım..sadece bir iki yerde uydurdum..buradaki milli piyango idaresi aynı anlattığım gibi..ben bunu yaparken kaybedeceğim hiç bir şey yoktu..kazanmasam ne olurdu hiç..sadece eğlenceli hayaller kurmuş olurdum...nitekim loto oynadığımızda bazı insanlar şöyle söyler, paranızı sokağa atıyorsunuz..bende cevap veririm..bu kadar ucuza dünya seyahati yapabileceğim bir acenta biliyorsan söyle..hayaller iyidir yaa..ben çok uzun zaman sonra tekrar hayal kurmaya başladım..yakındır leyleği havada görmem.. bu arada size korkularımızı nasıl yarattığımızın somut örneğini vereyim, bu benim için çok üzücü olsada..benim annem almanyaya giden ikinci veya üçüncü kafilede..ilk gittiği yer bir kumaş fabrikası kendisi çok zayıf..ve top top kumaşlar kaldırmak zorunda..kendi kendine şunu düşünüyor eğer ben bu iş yerinde iki yıl çalışırsam belim sakatlanır...kontratı biter bitmez ayrılıyor işten, hayatı boyunca ağır işlerde çalıştı..ve tek korkusu belini sakatlayıp felç olmasıydı..geçen hafta düştüğünü okumuşsunuzdur...kolu kırıldı..doktorlara belim çok ağrıyor dedikçe düşmekten ve şişmanlıktan teyze dediler..meğer iki omurgasıda hasar görmüş.. yarın belinden ameliyat olacak..inşallah korktuğu başına gelmez..gelmemesi için dua ediyorum..ve korkmamaya çalışıyorum...buda düşüncelerimizi olumsuz yönde yoğunlaştırırsak nasıl gerçekleştirdiğimizin somut örneği hepinizin hayallerinin tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle iyi geceler.