Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2007, 11:00 AM   #178 (permalink)
bayancasibe

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
bayancasibe is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

merhabalar bende siteye dün ögle saatlerinde üye oldum fakat hala cıkamadım...aralıksız mp3 leri dinliyorum...

bu arada kendimi tanıtmayı bile unuttum bakarmısınız..1976 izmir dogumluyum..ev hanımıyım..

siteyi secret kitabını araştırırken buldum tesadüfen..hiçbir şey tesadüf degildir artık eminim..demek yolum burdan geçicekmiş diymi..
siteye bayıldım dün den beri yazılan herşeyi okumaya çalısıyorum..
atakan bey ellerine yüreginize saglık..huzur ve mutluluk peşinizi hiç bırakmasın insallah...

mp3 leri dinldigimden beri buda yaklasık 10 saaten fazla oldu..ego ve şuçluluk mp3 lerini dinliyorum içimde bir dinginlik var ...
huzur sukünet ne derseniz..
olumsuz bir sey düşünmek istesemde olmuyo...aklımdan siliniyo sanki ne düşünüyordum falan oluyorum ara ara ...

okadar çok beklentim varki...istegim olmasını bekledigim...bunlara nasıl kavusucagımı artık buldum...
herşey için çok teşekür ederim Atakan Bey..

umarım bende telkinlerden sonraki degişimleri sizinle paylaşabilirimm..
biliyomusunuz
beynimde bir sesizlik var ...sanki o ses sustu durmadan konusan şüphe endişe öfke ve sinir bozan o ses var onu duymuyorum bir süredir zaman zaman konusmak istiyo fakat artık çok çabuk susuyo..
umarım bir daha konusmaz...
herkeze güzel bir gün diliyorum...beklentileriniz kapıda sadece kapıyı açın ve buyur edin zamanı geldi ..hadi oturmayın açın kapıyı ve onu davet edin..o artık sizin....
bayancasibe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla