Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2008, 11:19 PM   #50 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

merhabalar yanımıza hoşgeldiniz..

bu konuda sizden sonra benim yazdığım bu mesaj son mesaj olacak..
konunun ilk mesajına gittiğinizde hayatimdegisti nin mesajı ile karşılaşacaksınız..
içerisinde ana ve alternatif olmak üzere iki adet link var bu linklere tıklayıp indirme işlemini gerçekleitirebilirsiniz..

aynı şekilde;
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linke tıkladığınızda
ego suçluluk
kendine güven
sosyal fobi
diye devam eden ana başlıkları göreceksiniz..
indirmek istediğiniz başlığa tıklayın;
örneğin ego
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

karşınıza versiyonlarla ilgili bir liste çıkcak
ego klasik
ego new age
ego doğa gibi

indirmek istediğiniz versiona tıklayın..
örneğin ego new age
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-new-age.html

açılan sayfada ilk mesaja ki bu genelde hayatimdegisti adlı atakan bey in mesajıdır onu görünce içindeki linkleri kullanarak indirmelerinizi gerçekleştirin..
keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler..

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ego Güven Güçlendirici Telkini New Age Müziği Eşliğinde Dinlemek İçin Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterli Olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guven%20guclendirici%202007%20new%20age%20ha yatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace