Merhaba Günlük
Buğün sana ihtiyacım var. Çünkü kendimi çok yanlız hissediyorum. Değişimi isterken harikaydım ama değişim olunca bocalama devresine girdim , her saniye her dakika kendime soru sorar oldum ... Vede şimdiye kadar yüksek benliğim beni hiç yanlız bırakmadı. Belki senin yakınındaydım ama senle olmadım , kendimle başbaşa kalmam gerekti... Şimdi ise daha iyi bir şekilde tekrar dönüş yaptım. Eski benden pek eserde kalmadı bu yeni halimde hoşuma gitmeye başladı. Senden ayrı kaldığım zamanlarda gelişmemi hiç yarıda kesmedim değişim rüzgarlarıda kendini çok güzel göstermeye başladı. Bu olumlu halime o kadar çok alıştım ki olumsuzluk beni etkilemez hale geldi.
Matrix enerjisi kitabında okuduğum bir bölüm vardı :
Seminere katılan bir kişinin aynen sözleri şu şekildeydi:
İlk gün öğretmenlerin uzaylı olduğunu düşündüm.
ikinci gün gerçekten deli olduklarını düşündüm.
üçüncü gün bende delirmeye başladım!
dördüncü gün deli olmanın ne kadar harika ve yararlı olduğunu gördüm !
Evet bunları bende yaşamıştım delirdim ve deli olmak bence harika birşey isteyip niyet etmek ve bunun evren tarafından sana verdiğini yaşamak gerçektende harika bir duygu ben bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içindeydim.
Senden uzakta kaldığım süre içerisinde hayatımda bir çok şeyleri değiştirmeye başladım. Olumsuz düşünen arkadaşlarım bile ya baya uyuyorlardı yada benden uzaklaşıyorlardı. Uyan kişiler gerçektende benim gibi delirmeye başladılar uymayan uzaklaşanlar için çok üzgünüm neler kaçırdıklarının farkında dahi değillerdi.
Bayramdan önce reiki uyumlamasını aldım gerçi bu biraz maceralı oldu ama yüksek benliğim bana yolumu gösterdi ilk o zaman nasıl iletişim kuracağımı anladım ve bunun tadınıda çıkartıyorum. Reikide araştırmalarımda dalgalanmalar vs yaşanırmış bu tüp şeyleri okuduğumda tırsmadım değil yani ama bende tam tersi olmuştu aşırı derecede enerjik bir yapı vermiş canlılık katmıştı heh bu uyumlama bayramdan önce olunca buda bizimkilere ve kızkardeşime yaradı bayram temizliklerinde durmak bilmeyen enerji ancak arefeye kadar yaradı herkesinde tabiki işi bitmiş oldu ben tüm pazarımı yatakta geçirdim :)
Son zamanlarda yüksek benliğimle sanırım pek iyi geçinemiyorum yada gönderdiklerini anlamlandırmakta güçlük çekiyorum...
Şuanda ise geçmişime dönerek yaşadığım olumsuzluklara halen var olan duygularıma reiki ile şifalandırarak imgeleme yapıp olayları daha güzel sonuçlandırıyorum gerçi tam olarak net imgeleme yapamayan ben her seferinde annemle kucaklaşmamı onun bir beyaz güvercin olup gitmesini imgelediğimde o kadar netlik kazanıyorki görüntüler gözyaşlarımı tutamayarak ağladığım çok oldu...
Bütün olumsuzlukları negatiflikleri kalbimden sağ elimle çekip sağ elimde topladım sol elime gönderdim bir sene orda yumruk haline geldikten sonra elimi açarak onları evrene yolladım... 11. ci yaşa geldim ama çokta yorulmuştum insanın düşünmediği ne kadar çok şey varmış meğer belki bu aklımla yaşasam onları aldırmam gülüp geçerim ama o zamanki yavrucağın içi çok burkulmuş çünkü ona göre hayat oyun hayellerden ibadet neşe mutluluk tu oysaki büyükleri için tam tersi çocuk anne babanın olunca ebbeynlerin doğrularına göre davrancaksın büyüklere karşı gelinmeyecek onlar ne derlerse doğrudur çünkü onlarda büyüklerinden bu şekilde eğitim almışlardı vede tecrübede eklenmişti işin içine ki o yaşta çocuğun pekte şansı yoktur... Gerçi halende fikirler konusunda anlaşabilmiş değilimde neyse ben 11 yaşa kadar olan değerlendirmeyi yapıyorum.
O kadarını çözdüm fakat şu 2 soruyu daha şu aklımla bile çözebilmiş değilim ki neden bir çocuk uykusu olmadığı halde saat 9 da zorla uyutulmaya çalışılır ve aç olmadığı halde zorla yemek yedirtirilir ( zorla yemek yediğim günlerde sevmediğim yemek oldumu ağlayarak yemek yer dim ıyy o ğünlerden nefret ederdim ) yani bu iki konu halan kafamda sonuç bulmadı. Sen çocuğa şu saatte uyanacaksın de o saatte uyanmayıp okula gittiğinde hocasından bir iki azar işitir sonrada o saatte uyanmasını kendini ayarlamasını öğrenir bence tabiki bu şekilde olması gerek fakat anne baba için o şekilde değil ne bilem belki çocuğum olmadığından bu şekilde konuşuyorum ama çocuğum olmuş olsa annemin babamın şu yaptığı hatayı asla yapmam gibi geliyor kesinlikle hayır demek yerine neden o şekilde olmamasını onun anlayacağı mantığının kabul edeceği şekilde karşıma alır konuşurum çünkü her insanın kafasında oluşan soruların karşılığını bulmalı bu sadece küçük bir çocuğun hakkı değildir her düşünen varlığın yani insanoğlunun hakkıdır.
Ya işte böyle kendime o kadar çok soru sormaya başladım ki anlatamam şikayetçi değilim ama insanın kendi ile ilgili sorular sorması geçmişe dönmesi çok yorucu birşey bazen doğru bildiklerinde yanlış oluyor insan nelerle karşılaşacak bilemiyorki en güzeli her yaşı mutluluk sevinç affetmek affedilmek olarak noktalamak çok harika birşey ve sırtımdan o kadar çok yük indiki anlatamam bayada rahatladım ... İkinci güne geldiğimde 12. ci yaşa gelmeyi bırak hasta yatakta yattım halen hastayım ölüyom... Sanırım ikinci çalışmam için biraz ara verip bu çalışmaları sindirmeyi düşünüyorum...
Haftanın bomba haberine geldim... Cumartesi günü iş için sınava Ankaraya gidiyorum... İnşallah benim için hayırlısı ise Yarabbim bana bu sınavı kazanma yerleşmeyi nasip et.... Yarın sınav için yola çıkacağım bakalım hayatının bana getirdikleri nelerdir .. Yaradanım bana nasıl bir hayat yazmış ... Ama en güzelide hayatımı yaşamak düşünmek okumak öğrenmek arkadaşlarım dostlarım ailem benim için çok değerli bir hazine olduğunun farkına varmak... Düşünmek bir ayrıcalıktır....
Sevgiyle kal
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |