Dunyadaki herseye at gozlugu ile bakan arkadaslar gozlerinizi acin Herseyi sorgulayin ve dogruyu bulursunuz Kurani kerimide .Kurani kerim bir milletten irktan ote insanliga vadedilmistir .Ruhu kirlenmis olan insanlara cagri yapilmistir.Gel guzel ruh temizlen .Battigin o camurdan cik.Dunyanin en sihrli kitapi aynisini yaratabiliyorsaniz yaratin insan oglu.Cunku son
Insanin en buyuk ozelligi ne biliyormusunuz ruhunun aykirmasidir. Sihirli sozcukler ile. Bu sihirli sozcukleri kullanmak herkeze vadedilmemistir .Ruhunda ogle bir su pinari olmali ki o pinardan su icebilesin.
Bir ay once tamamen Allah tan sogudum duga etmiyorum neden biliyormusunuz dunyadaki hak yiyen insanlarin bis yuzlerini acmiyor diye Kendisini bile savunmayan seye ben niye inanayim dedim sonucta onuda insan yarati Simdi ise sunu soyluyorum dogrulugu ve durustlugu ile taninmis bir kisi(Hz.Muhammet) neden yalan soylesin Olmayan birseye var desin kitap cikarsin insanlara cagrida bulunsun .
Arastirmalarima gore mevlananin gecmisteki genclerinin doga ustu gucleri varmis simdi ise iki uc tane ya var ya yok olmamasinin sebebi ise hersey siyasete dokulup kirletilmistir Inanclarini kaybetmislerdir .Burada baylastigimiz her sey ruhun guzellige ve huzura kavusmasi icin ve insanin ruhundan daha hassa bir konu bilmiyorum .Yanlis birsey yazdiysam ozurlerimi kabul edin.Ben sihirli kitabi kullaniyorum .Normal olan maddeyi seven arkadaslar kullanmasin ise yaramiyor |