Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2008, 10:29 PM   #133 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Galiba en önemlisi degişimi istemek ve vazgeçmemek,cok kolay oldugunu söyleyemiycem,ilk başlarda zihniniz sizi delirdiginize inandırmaya calısıyor ben ilk zamanlarda kendime tamam işte sonunda delirdin diyodum bir catışmanın ortasında kaldım ve yeniyle eskinin arasında savaşta yeninin yanında yer aldım ve inanın cok yol kat ettim.hersey niyetle başlıyor.ilk iş degişmeye niyet edin.pamukcum bugünki yazı beni ilk basladıgım zamanlara götürdü.kendime kocaman bir aferinn
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla