Profiline müzik eklemek isteyen üyelerimiz, bu konuyu adım adım uygulayarak istedikleri müziği, çok kolay bir şekilde profillerine ekleyecekler. Hemen anlatmaya başlıyorum.
İlk olarak bu siteye giriyoruz.
Açılan sitede üstteki resimde de gördüğünüz gibi Create Account tuşuna basıp yeni bir hesap oluşturmaya başlıyoruz.
Açılan sayfada ücretsiz olarak oluşturulan hesabı seçiyoruz. (Free Plan)Select This plan tuşuna tıklıyoruz. Daha sonra karşımıza üye kayıt formu çıkıyor. Resimde görüldüğü gibi bu formu doldurup, Register tuşuna basıyoruz. Kullandığınız bir mail adresini giriniz, aktivasyon maili alacaksınız.
Başarılı bir şekilde siteye kayıt olduk. Şimdi mail adresimizi açıyoruz ve aktifleştirme mailini kontrol ediyoruz. Hotmail kullanıcıları Junk Mail klasörüne bakmayı unutmayınız, genelde oraya geliyor.
Mailimize gelen bu maildeki resimde gösterdiğim linke tıklayarak hesabımızı aktifleştiriyoruz. OK tuşuna basarak Anasayfaya yönlendiriliyoruz. Artık siteye başarılı bir şekilde üye olduk. Şimdi üye adınız ve şifremizi yazarak sisteme giriş yapıyoruz. Başarılı olarak giriş yaptık, şimdi üstteki Upload tuşuna basarak Müzik yükleme yapacağımız sayfaya geçiyoruz. Açılan sayfada Gözat'a tıklayarak, bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz müzik dosyasını seçiyoruz ve sonrasında Upload Files tuşuna basarak yükleme işlemini başlatıyoruz. (Mp3 ü yeniden adlandırırsanız daha iyi olur,tek kelime olsun, örnek: haylaz.mp3)
Dosya yüklendikten sonra resimde gördüğünüz gibi bir sayfayla karşılaşacaksınız, buradan Direct URLs e tıklıyarak müzik dosyasının linkini kopyalıyoruz. Linki başarılı bir şekilde kopyaladıktan sonra sitemize girip profil detaylarınızı düzenlediğiniz sayfaya giriş yapıyorsunuz. Yararlı Linkler linkini (detaylarını düzenle)kullanabilirsiniz. Müzik linkini Profil Mp3 bölümüne ekliyoruz ve Değişiklikleri Kaydet'e tıklıyoruz.
Artık Profilimiz Bangır Bangır müzik çalıyor [img]images/smilies/smile.gif[/img]
Dikkat:Profilinize yerli müzik eklemeyiniz.Telif sorunu olmayacak yabancı parçalar tercih ediniz.
Bu kuralı ihlal edenler uyarılacak tekrarı halinde üyelikleri askıya alınacaktır.
</br>