Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2008, 10:19 AM   #134 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

20 Aralık: "İlk önce krallığı ara, her şeyde önceliğe Beni yerleştir ve ondan sonra her şey sana gelecektir. Bu sözleri biliyorsun ama onlar için ne yapıyorsun? Onları yaşıyor musun? Tanrı'nın yolları yaşamında öncelikli mi? Benimle başbaşa geçirdiğin zaman sana her şeyden daha anlamlı geliyor mu? Sükunet içinde kalmaktan hoşlanıyor musun, sükunet sana rahatlık mı rahatsizlık mı hissettiriyor? Her zaman bir şeylerle meşgul olmayı mı istiyorsun, zihnini ve bedenini sakinleştirmek sana zor mu geliyor? Sessizliğe tahammül edemeyen milyonlarca ruh var bu dünyada. Onların etrafında devamlı hareket ve gürültü var. Onlar, ilk aramaları gerekenin Benim krallığım olduğunu, yaşamlarında öncelikli yere Beni koymaları gerektiğini bilmeyenlerdir. Onlar içte ve dışta huzursuz ve kıpır kıpırdırlar. Sana söylüyorum, birlikte olduğumuz zamanlardaki huzur ve sükunet gürültülü bir dünya için çok kıymetlidir. Onları ara, bul ve o anların içinde kal."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla