Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2008, 11:15 PM   #65 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Smile

pofuduk Yaradan hepimize bir akıl vermiş kaderimde bu var diye yanlışa düşmek bizlere yakışmaz çünkü biz insanoğlu iyide kötüyüde düşünür kendi doğrularımızla ayırtedebiliriz. Karderimde bu yanlış varmış bende o yanlışa düşdüm diye birşey söz konusu dahi olamaz Kuranı Kerimde bile Allah bize der ben size akıl verdim neden kullanmadın diye körü körüne yaşamak olmaz bazı olaylar kaderine yazılmış olabilir fakat bana göre o olaylarda bile seçenekler sunulmuştur sana önemli olan o seçenekleri görebilmektir... Umarım sende kendi ışığını bulursun ve hayatını değiştirirsin... sevgiyle kal ...

shamicim yorumların ilgin için çok teşekkürederim... Evet rehberim olarak reikiyi seçtiğimden bu tarafa hayatım daha çok değişmeye başladı farkındalığımda artmaya başladı bunuda bu sınavda çok hissettim ve inanki şu anda çok mutluyum doğru yolu seçtiğimi bir kez daha anladım tabiki daha yolun başındayım fakat gelişmem reiki ile beraber olunca hızlı bir şekilde olacağına inanıyorum bu yolda yürürken rehberim kadar benden önce bu yollarda yürümüş senin gibi tecrübeli kişilerinde fikirlerine desteklerine ihtiyaç duyacağım şimdiden yardımların için teşekkürederim ...

hoşça ve dostça kal