Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2008, 12:45 AM   #66 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Lightbulb

Merhaba Günlük

Sınavdan çıkar çıkmaz otobüsle tekrar evime döndüm... Yaşadıklarım çok ilginçti sana yazmadan uyumak istemedim.

Sınav kagıdım bana bu hafta ulaşmıştı ve üzerinde sınav tarihim ve saatim yazmıyordu. Neyse internetten araştırarak buldum öğrendim ve ona göre kendimi ayarladım... Cuma günü sabahtan kalktım hazırlanıp terminale gittim bundan sonraki süreç iki gün boyunca sinirlerimi gerecek nitelikteydiki nasıl sakin kalabildim anlamıyorum ben bu iki gün içerisinde reikiyi ve çekim yasasını bol bol kullandım :)

7: 45 te bineceğim araç kaza yapmasından dolayı iptal olmuştu oysaki ilçeden kayseriye geçip 11 otobüsüne yetişmem gerekiyordu süreç bundan sonra başladı saat 9 a bilet alacakken içimdeki ses diğer firmadan almam konusunda güçlü bir istek gönderdi orayı iptal ederek diğer firmedan bilet aldım 8: 30 hehe 8: 45 oldu sonrada 9: 45 oldu geç kalınca otobüs gelde sinirlenme neyse bundada hayır var dedim otobüsüme binmek için yöneldim bu seferde benim yerimi başka birine daha satmışlar benide şoförün yanındaki muavin koltuğu düştü bu sefer oturdum ama yerime artık reiki de sinirlerimi yatıştırmak için işe yaramıyor bakışlarımla nasıl baktıysam şoföre kazaları yolu neden geç kaldıklarını açıklama ihtiyacı hissetti bende dedim ona bir şey demiyoruz biz bize gerekli bilgi verilmemesine kızıyorum ben saat 11 deki otbüsüme yetişmem lazım dedim heh sağolsun biraz daha hızlı giderek 15 dk önceden vadımda ankara otobüsüne binebildim sabah sabah aksiliklerle başlamıştı ( tabiki bu arada çekim yasasını bu esnada kullandım oraya tam zamanında ulaştığımı ve otobüsüme bindiğimi imgeledim ve teşekkürlerimi sundum enerjiyi bıraktım :)) ) günüm artık ankaraya kadar dua ederk teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarak geçti çünkü ankara otobüsündeydim :))

Ankaradayım gerçektende ankarayadyım arkadaşım karşıladı saat 9 a kadar ankara sokaklarında dolaşmanın tadını çıkardım heh birde fal cafe görürüzde es geçermiyiz hehehe birer kahve içtik baktırdık kagıdada yazdık :)) hoşuma gidenleri aynen bıraktım hoşuma gitmeyeleri hemen değiştirdim hıh bu kadının çekim yasasından evrenin enerjisinden haberi yok herhalde diğerlerinide istediğim gibi çevirdim artık bunu hakkındaki senaryomu yarın yazarım hehehe arkadaşım görünce gülme krizine girdi kadının değikleri ile yazım arasında baya farklılık oluşmuştu :))

Neysem fal kısmınıda geçtik :) Asıl önemli olan kısma geldim çünkü bunun çoğu arkadaşlar için faydası olacağına inanıyorum gerçi bundan sonraki yazılarıma baya dikkat eder oldum çünkü benim deneyimlediğim uyguladıklarımın sonuçları çoğu kişinin işine yarayacağına inanıyorum. Falıda anlattımki fala baktıran arkadaşlar var ise fala sakın olaki inanmayın eger beyniniz o olumsuzluklara veya olumlulara inanırsanız bunu bilinçaltınız kabul edecek ve evren onu karşınıza çıkartmak için harekete geçecektir faldan aşırı derecede etkileniyorsanız bence hiç baktırmayın çünkü karşınızdaki kişnin olumlumu olmsuzmu söyleyeceğinizi asla kesitiremezsiniz etkilenmiyorsanız benim yaptığım gibi kendi senaryonuzu kendiniz yazın gerçi bunu bir fala değilde normaldede yapabilirim ama fala baktırmayı seviyorum :)) oysaki bu hayat benim bir başkasının hayatım üzerine bir şeyler söyleyipte yönlendirmesi hım evet başkasının yönlendirmesini istemem sanırım bu sevdamdan vazgeçmeliyim... Evet sevgili günlük bundan sonra söz veriyorum fala baktırmayacağım eglence içinde olsa başkasının hayatımın üzerinde söz söylemesine fırsat vermeyeceğim .. Sanırım buda bir değişim :)))

Asıl önemli kısma geldim dedim ama işi gene karıştırdım hehehe

Buğün saat 10: 00 da sınava girdim... Kagıtlar dağıtıldı kontrol ettim sınava başlamak için bekliyordum birden içimden kagıda reiki uygulamak geldi uygularken içimdeki ses kağıdını kontrol et diyordu bakıyom ama doğru tekrar reiki uygulamaya başladım gene aynı şekilde baktım olacak gibi değil burdanda öğrendiğim bir şey vardı muhakak içinizdeki rehbere güvenin heh böyle olunca elim mecbur tek tek tekrar kontrol etmeye başladı gözüm birde tc kimlik numarama kaydı gözümü ordan ayıramadım daha dikkatli bakıncada ne görem 380 le başlaması gereken tc 390 la başlıyordu tek harf hatalı idi sanki başımdan soğuk sular aktı bir anda salon başkanına durumu bildirdim tutanak tuttular dilekçe vs yazdılar bunu yaşamak benim için iyi bir deneyimdi içimdeki sesi dinlememimin bir kez daha faydasını gördüm umarım bunu daha iyi bir şekilde geliştirebilirim....

İşte sevgili günlük bu şekilde iki günüm geçti... Şu anda evimdeyim... Vede hayatımı değiştirmek için girdiğim bu sitede tohumu ekerek gelişmesi konusunda bıkmadan usanmadan vazgeçmeden devam etmiş olmanın mutluluğu ve huzuru var içimde gerçektende hayatım değişmeye başladı vede halen değişeceğine şimdi daha yürekten inanıyorum.... ( not: telkinleri dinlendirmeyi sürdürüyom dalgalanma yok fakat kendime güvenim daha fazla olmaya başladı sinirlenip kendime zarar vermek yerine neden sinirlendiğim konusunda açık net ve lafı dolandırmadan söylemeye başladım ve cümlelerim kesinlik kazandı )

Vs. vs. vs. işte bu yorgunlukla bile gene iyi yazdım kısa yazacam diye düşünmüştüm ama gene uzun yazdım sanırım :))

sevgiyle kal