Canım shamancığım, mandalanın ne olduğunu düne kadar hiç bilmiyordum , sonra reiki sosyal grubunu açarken resim arıyordum ve yuvarlak resimler karşıma çıktı ve bunnlar beni ilk görüşte çok etkiledi..sebebi reiki uygulaması yaparken gözüm kapalıyken gözümün önüne devamlı yuvarlak renkli şekillere biraz benzemesiydi , o yüzden çok etkilendim ve ne olduğunu hemen öğrenmek istedim :)
Sonra aynı heyecanla sizlerle paylaşmak istedim :) Bir de farkettim ki mandalayı bilmeden önce ben önümde kağıt kalem olunca devamlı yuvarlaklar içine hep çiçekler çizerdim,onları yuvarlaya yuvarlaya habire büyütürdüm :=)
Şimdi bir sürü mandala çizmek istiyorum ,işte bu benim ruhuma hitab eden şey buldum :) Boşlarını da bulup boyamam lazım
ve Canım sen çok güzel fikirler verdin yine harikasın,duygularımı mandala ile kağıda dökeceğim ve kendimi , duygularımı analiz edeceğim
Atlantis mandalası çok işimize yarayacak harika oldu canım çok teşekkürler onu büyütüp boyamak isterim :))))
Ay şimdi boyalar almam lazım kuru boya mı pastel mi harika olmalı :)))
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --