Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2008, 11:27 AM   #9 (permalink)
FİDAN TUBA
Teğmen

FİDAN TUBA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
27 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FİDAN TUBA is an unknown quantity at this point

Hayal hanımın bu meditasyonunu ben de yakın zamanda mp3 playerıma kaydettim.aynen sizin de yazdığınız gibi bu meditasyonun yapılabilmesi için bence doğru hazırlığın da yapılmış olması gerekiyor...bu hazırlık da beynin dalga boyunu alfa moduna getirmek.yani frekans aralığını 3.5 -------7 aralığında tutmak.bunu beynin gizli güçleri adlı kitapta okudum.ve bunu nasıl sağlayacağımız da yazıyor.bununla ilgili 3 temel metot var.2 tanesini yazacağım. çünki 3. yü hatırlamıyorum şimdilik.ama en azından sunu soıyleyeyim bu dediğim kitapta o da yazıyor..unutmak da bir mahsur görmedim çünki ben metotlardan bence en etkili olan renk görme metodunu seçtim.zaten kitapta önerilen metot da bu.diğer bi metot bunu hazırlanmış cd olarak müzik gibi dinlemek.fakat bu çok fazla tavsiye edilmiyordu kitapta.zira alışkanlık yapabilir o olmadan bunu basaramayabiliriz diye....bu yuzden en etkili olan renk görme metodu...kısaca anlatayım.... kırmızı---turuncu---sarı---yeşil---mavi--ve mor renkleri sırasıyla ve güzelce imgeleyin...bir örnek: kırmızı için ben mesela bir araba imgeliyorum...imgelemede zorlanıyorsanız dokunma duyusuyla da bu işi zenginleştirin bence....her bir rengi 20 saniye kadar imgelemek yetiyor...sonra bir merdivene gelin 21 adet basamağı olan....tüm basamakları teker teker inin...bu esnada hep dokunarak da hissedin ama....sonra bir kapının önüne gelin..bu sizin meditasyonu yapacağınız mabedinizin önü...ordan içeri girin...içeriyi istediğiniz gibi hayal edin..sonra da hayal hanımın o süper meditasyonunu dinlemeye baslayın...ben daha bir kez yapabildim..ama oldukça rahatladım bir kaç kez daha yapmayı planlıyorum..herkese burdan sevgiler(korkular gitsinnnnn)
FİDAN TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla