24-12-2008, 11:49 AM
|
#8 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| elbette olacak canım benim..
senin için bir zamanlar çok önemli olan anılarında da önemli bir yere sahip olan kişiyle toplum içerisinde karşılaşmışsın ve verdiğin tepki çok güzel.. super
her şeyden önce suçluluk duygularından özgürelşmeye başlamışsın ki karşısında oturararak ona merhaba deme nezaketini ve cesaretini göstermişsin..
attığın adım çok değerli ve çok büyük.. tebrik ederim seni..
o adımı attıktan sonra burada bizlere de anlatabilmen ayrıca başarı..
benim nazarımda bu yaptıklarının her birisi 10 üzerinden 10 puanı hak ediyor..
minik bir örnekle açıklamak istiyorum.. diyelimki sen hiç su içmiyorsun..
su içmek içinde telkin dinliyorsun.. bilinçaltı yaşamımızı yönlendirir demiştik.. su içme telkini dinledikçe bilinçaltına yerleşen bu istek etrafına buna göre sinyaller göndermeye başlayacak.. bazen bir arkadaşın elinde iki bardak su ile gelip birini sana ikram edecek.. bazen en sevdiğin kişi seninle hadi gel bir bardak su içme yarışı yapalım diyecek..
örnekler komik oldu biliyorum.. sen gelen güzel teklifleri değerlendirmedikçe teklifler daha zorlu olacak.. yemek yerken ağzın yanacak ve karşında sadece koca bir bardak su olacak lıkır lıkır onu içmek zorunda kalacaksın.. (gibi)
bilinçaltı senden aldığı direktifler doğrultusunda hedefini gerçekleştirmen için gerekli tecrübelerini yaşamanı sağlayacak..
eski arkadaşınla ilgili olarak mutlaka içinde bastırdığın son bir karşılaşma daha olmalı düşüncesi olmuş olabilir..
bunu şimdi hatırlamayadabilirsin.. ama bastırdığın bu düşüncen su yüzüne çıkarak gerçekleşmek için kendine uygun bir alan yaratmış.. bu bence çok güzel çünkü içinde olmasını istediğin asıl hedeflere yönlendireceğin gizli gücün harekete geçmiş durumda..
bundan sonra olumlamalarına hedeflerine .. olmak istediğin "sen" e daha fazla vakit ayırmalısın.. geçmişin gölgelerinden ve geleceğin endişelerinne sıyrılarak şimdi de olmasını istediğin yaşamı yakalayabilmelisin..
her şeyin güzel gönlünce olması dileklerimle.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |