Bahar gözlü anacım Merhaba günlük
Buğün içim kıpır kıpır reikidede 21. günüme girmiş bulunuyom neden heyecanlıyım bende anlamadım dışarda bembeyez kar taneleri düşüyor çok hoş bir gün buğün ....
Pazardan bu tarafa çekim yasasını işim için çalıştırıyorum tapu sınavına girdim fakat meditasyonu yaparken bilinç altım cumhuriyet ünüversitesine kayıyor anlamakta güçlük çekiyorum çünkü bu sene memur alımı ile ilgili herhangi bir şey açmadılar herhalde bir sene boyunca hep ora için hayel kurduğumdan alışkanlıkmı yaptı diyecem ama bilmiyorum nede bu kadar çok istiyorum orda çalışmayı anlamış değilim. Buğünlerde içimde anlamsız bir sevinç var. Sanki evden ayrılma vaktim yaklaştı gibi kendimi baba evinde yabancı olarak görmeye başladım bir yerden geldimde misafir olarak kalıyom misafirliğimde bitmek üzere gibi hissediyorum yoksa bitiyorda bunun müjdesimi veriliyor baa aha gene içimde bir kıpırtı. :)) Buğün muhteşem birşey olacakmış gibi hissediyom... bu diğer hissimden çok farklı neden anlamlandıramıyorum hislerimi kafamdaki soruların yerini sakinlik aldı sessizce bir şeyler bekliyor sanki ....
Bu sebepsiz mutluluk neden bu sebepsiz sevinç neden
Olumsuzluklar nerdeler iki gün önce beni üzüyorlardı gözyaşıma sebep olmuşlardı şimdi ise olumsuzluklardan eser kalmadı...
Bahar gözlü annecim seni çok özledim ama artık gözyaşım akmıyor neden bilmiyorum sanırım alışmayı öğrendim veyada hep yanımda olduğunu hissediyorum sen orda üzülme kızın bu dünyada çok mutlu artık çünkü hayatı yaşamayı öğrendi belki yaşarken hep olumlu düşündüğüm için safsın derdin olacakları tahmin edip söylediğim için çok ağzını gene açtın derdin ama bunların hiç yanlış şeyler olmadığını öğrendim eskiden belki saftım kendimi insanlara karşı kendimi koruyabiliyorum herkezi kendim gibi sanmıyorum ama özlerinin doğru olduğunu düşünüyorum tüm insanlar yaşadıkça kendi korumak için değiştiklerini özlerini kaybettiklerini düşünüyorum şimdi ise benim gibi özünü arayan o kadar çok kişi ile karşılaşıyorum ki anlatamam hiç kimse kötü değil.... İnsanlardan korkmayı unuttum artık onun yerini sevgi aldı... Olumsuzluklar bana zarar verecek kişiler ben değiştikçe yanımdan ayrıldılar eserleri bile kalmadı ...
Tek üzüntüm bu değişimimi sen hayatta olupta görememendi ama genede gördüğünü biliyorum çünkü sen benim meleğimsin melekler herşeyi görürler.... Seni çok seviyorum Bahar gözlü anam benim birtanecik meleğim mucuks
Sevgiyle kal
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |