24-12-2008, 04:41 PM
|
#70 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| canım benim.. bunları elbette araştır ama reiki rehberinle de konuşursan henüz bu konularda erken olduğunu söylecektir...
reiki asıl derstir.. gma ve diğerleri ara derslerdir.. reiki ile çalışmaya devam ettikçe en doğru enerji frekansları karşına çıkacaktır...
lakin reiki 2 olup 2. dereceyi özümsemeden diğer enerjiler ile çalışmanı tavsiye etmem... bu benim kendi öğreti biçimim.. mutlaka reiki rehberin sana senin için uygun olan açıklamaları yapar canım..
reiki bir ve ikide reikinin önemini kavradıktan sonra diğer enerjilerle bakış açını ve çalışma alanını genişletmek farklı sipritüel ve şifacılık teknikleri öğrenmek hedeflerinin arasında varsa mutlaka diğer enerjilerlede yolun kesişecektir..
ancak daima aklında olması gereken en önemli bilgimiz saf olan tüm enerjiler reikinin özündendir.. bu sebeble reikiyi yaşamaya başladığında yapmak istediklerini (mutlaka özü iyilik olan .. senin ve bütünün hayrına olan..) yaşamına tezahür ettirebilirsin.. illa başka bir enerjiye insiye olmana gerek yoktur..
henüz çok yeni başladığın reiki yolculuğunda sonsuz güzelliklerin yaşamını doldurmasını dilerim.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |