gerçekten hoşbuldum sevgili shamanic ve yeni bir hayat..aslında yazma iletişiminde biraz kasılıyrm ve nereden başlayacağımı bilemiyorum..öncelikle telkinlerin elbette faydalarını gördüm.ilk dinlediğim anda bedenimde bir ağırlık ve ardından mide bulantısı hissettim( ki etkilerini daha okumamıştım) ve birkaç gün devam etti mide bulantısı,ama şu an yok..Ve şu dik yürüme halini de kesinlikle yaşıyrm.dik yürümem gerektiği ile ilgi etraftan zaman zaman uyarılar alırdım fakat saniyeler sonra vazgeçmiş olurdum ..şu anda ise süreklilik arzeden bir diklik yaşıyorum:)
Şunu da belirtmek isterim yaşadığım olumlu gelişmelerde okumamın ve bişeyler öğrenme merakımın etkisi de çok..sadece telkinleri dinleyip beklemiyrm bu anlamda site oldukça zengin zaten..merakla da takibediyrm.bu 3 hafta içerisinde buradan öğrendiğim birkaç kitabı da bitirdim..uygulamalarda yapıyorum kendimce ve beni şaşırtan enerji hallerimle tanışıyrm heyecan verici..misal seminerlere yetişemedim ama tekrarlanırsa gerçekten çok isterim bulunmayı..bu arada çok fazlada soru işaretlerim oluyor daha doğrusu sormak ve sohbet etmek istediğim şeyler....ertelemeyi "seven" de biriyim(tabiki erteleme telkinine de başladım:))...zamanla açılıcam sanırım..sevgiler.. |