Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2008, 10:23 PM   #4 (permalink)
Quanta
Çevirmen

Quanta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 212
62 Mesajinıza toplam 315 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Quanta has a spectacular aura aboutQuanta has a spectacular aura aboutQuanta has a spectacular aura about

Merhaba,

Sizin İngilizce düzeyiniz nedir bilmiyorum ama benim fena değildir, dinlediğimi anlarım. daha önce sitede bahsedilmiş olan supraliminal plus (kulakla duyulan telkin) ve aynı konuda sublimal telkini bir süre dinledim. Normalde yeterli olması gereken bir süre. Ama açıkçası ben pek faydasını görmedim. Bu sitede olan ücretsiz telkinlerden çok daha fazla fayda gördüm. İngilizce dinlediğim telkinler tanınmış kişilerin yapımıydı. Ben bunu iki şeye bağlıyorum.

Birincisi, Atakan Bey'in yapımı olanlarda metin içerikleri daha ayrıntılı. Yani bilinçaltını hem eğitiyor, hem de şartlandırıyor.

İkincisi, kendisi Ritmotrans denilen bir yöntemle kayıt yaptığını belirtiyor. Bunun faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgilenen kişiler çeşitli yöntemler oluşturmuşlar: Subliminal (telkinler bilinçli halde duyulmuyor), supraliminal (bilinçli hale duyuluyor), supraliminal plus (değişik frekanslarda her iki kulaktan farklı telkinler duyuluyor). Herkes farklı bir yöntemi kullanıyor. Atakan Bey de Ritmotrans yöntemini geliştirmiş (sanırım telkinleri belirli bir ritimle veriyor). Bende bu yöntem daha fazla işe yaradı. Tabii herkeste farklı olabilir.

Sevgiler