Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2008, 10:24 AM   #72 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Lightbulb

Merhaba günlük

Ben bu reikiye baka bir alıştım fakat bir sorun var fazla uyumaya başladım gerçi normaldede uyuyordum ama akşamlarım gündüzdü , gündüzlerim akşamdı şimdi ise kendime reiki verirken uyuyup kalıyorum ama o kadar tatlı bir uyku uyuyorum ki bütün bedenim dinlenmiş bir şekilde sabahın 6 sında uyanıyorum akşama kadar dinç bir şekilde devametmesi reiki ile uyumayı o kadar sevdim ki anlatamam... Dün de derste şunu farkettim benim gözler uzagı ışıklı ortamda görmekte zorlandığı için doktor gözlük vermişti şimdi ise gözlüğü takmadan tahtadaki yazıları çok rahat okudum artık gözlüğe ihtiyacım kalmadı fakar bir ara gidip doktora da gözükem heh birde doktor onayını almalıyım :)) ama bu gelimenin gözle görülür şekilde olması beni çok mutlu etti çünkü bu gelişme sonuçta sağlıkla ilgiliydi bakalım hayatımda daha neler değişecek her geçen gün muhteşem şeyler oluyor buğünün muhteşem mucizesi neler olacak merakla ve heyecanla bekliyorum :)) işte buğünlükte bu kadar günlük

sevgiyle kal