26-12-2008, 01:30 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sorular gerçekten çok etkileyici...mesajı okuduğumda hemen kendime dönerek içsel sorgulamamı yapmaya çalıştım.... evet mutlu olmak için mutsuz olduğum durumları hayatımdan çıkarmam gerekiyordu...çıkarmak için epey savaşlar verdim... bu verdiğim savaşlarda çok yıprandım...tam kendimi toparlamak için arayışa girdiğim dönemde hayatımdeğiştiyle karşılaştım... ve hayatımdeğiştiyle birlikte çok güzel dostluklarıda hayatıma katmış oldum... yeni umutlar yeni mutluluklarıda hayatıma katmış oldum... farkındalığımı geliştirmiş oldum...paha biçilmez değerleride hayatıma dahil etmiş oldum... yaşadığımız her anda keyif alarak mutlu olarak yaşayabiliyorsak bunu oluşturmaya çalışırken etrafımızdaki insanlarında mutluluğuna destek olabiliyorsak ne güzel ... sırf başkalarının mutluluğu için kendi yaşamını feda etmek kendinden vazgeçmek bir boşluğa düşmek gibidir belkide evet evet kesinlikle öyledir... ama yaşadığım her bir olayın yada durumun beni ne şekilde geliştireceğini bana nasıl bir deneyim kazandıracağını bilmek bunun farkında olabilmek gerçekten çok daha güven verici... ve gerçekten çok rahatlatıcı... teşekkür ederim shamancım...çok güzel bir konuydu... sevgiler...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |