Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 09:30 PM   #12 (permalink)
farkvar
Üsteğmen

farkvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
farkvar is an unknown quantity at this point

Alıntı:
gyhu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaman herşeyin ilacı mıdır farkvar:) bunu yenebildiğine göre doğru söylüyorsun zaman herşeyin ilacı.
ilginiz, önerileriniz benim için altın değerinde bunu biliyorsunuz değil mi(:
o yüzden lütfen aklınıza gelen önerileri, paylaşmak istediklerinizi çekinmeden söyleyin ihtiyacım var buna=)
bugünden bahsederseekk
bugün mutluydum derslerde gerçi otur otur sıkıldım ama mutluydum gereksizce.bahsettiğim şahıs var ya işte ondan aldığım bir haber çekim yasasının işlerliğinin ne kadar da inandırıcı olduğunu gösterdi bana. beni aldattı, ama bumerang gibi onu da sevgilisi terk etti:) (bu arada bir sevgilisinin olduğunu yine bugün öğrendim)
bu akşam da sinemaya gittik ve son dakika golü olarak bay x yine karşımdaydı:)
bu sefer daha rahattım..birileri tatlı bir intikam almıştı çünkü ve kızgınlığım bir anda kayboldu:)
böyle işte a dostlar. umarım Tanrıya yakarışlarımızın meyvelerini yavaştan alıyoruzdur ve bir gün çok çok mutlu bir şekilde "yendim! şükürler olsun" diyebiliriz...
Evet zaman herşeyin ilacıdır önümüzde o kadar çok yaşayacağımız dop dolu huzurlu ve sf siz hayat varken biz napıyoruz yaşadığımız o geçmiş bizim anımızı yaşama sevincimiz alıp götürüyor . Olduğumuz yerdede sayıklıyıp duruyoruz sana önerilerim sf bir psikolojık hastalık olabilir ama yenilmez de değil yenilebilir.Herşey bizim kontrolümüz altında bundan sonra emin ol ve bu saatten sonra sf savaşma seviş onu kabullen eğer mükkemmellitçiliğe devam edersen hayal kırıklığına uğruyabilirsin yok unut sende sıradan birisin artık . Telkinlere devam et ne kadardır dinliyorsun bılmıyorum ama etkilerini görmeye başladığında ki görmeye başladın bır gun iyi bırgun kotu hıssedebılrsın ama sakın dınlemeyı bırakma kendıne bahaneler one sürebilirsin yok kulaklık koptu yok ipod şarj bitti gibi sakın arayı aksatma bn yaptım pişmanınm forumda bir yerlrde okumuştum etkılerını gordukten sonra bırakırsan bir dahaki dinlemede daha geç gorurusun buda zor bir donem olabilir sıkıcı o yuzden devam asla vazgeçme hedefin olduğu sürece o hedefta bazı engeller olabilir eğer o engeller olmazsa herşeye kolay ulaşsaydık sonunda mutlu olmazdık.Gelelim bay x bence seni çoktannnn unuttmuş başka arayışların içine girmiş bırak bay x ne yaparsa yapsın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir boşver hayat yaşamaya değer aklıma pozitif şarkı geldi:) bak etrafına deniz martılar güzel diye :) forumda var bir ara indir dinlersin :) keşke herşey unut demeyle kolay olsaydı diyorum kendı kendime :( hayatımız boyunca şükür etmeyi unutuyoruz bazen ALLAHIN vermiş olduğu nimetler sağlık ve daha bir sürü şey ailemiz arkadaşlarımız saymakla bitmez fark et şimdiden yendiğini kabullen ve öyle davran bakalım kendıni nasıl hissedeceksin görüşmek üzere