Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2008, 12:43 AM   #128 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

videolar da eklenmeye başlanınca güzel seminerimize ait anılarımız tamamlanmaya başladı...

öncelikle sevgili redflowers a atakan bey e ve mümin e; bu semineri ham bir fikirden reelde gerçekleşmesi aşamasına kadar adım adım emekleriyle şekillendirdikleri için çok teşekkür ederim..

sevgili keops a; sıcak samimi ve güzel anlatımından paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim..

katılan tüm arkadaşlarımıza; bilgilerine bilgi eklemek için pazar günlerini bizlere ayırdıkları için.. kendilerine verdikleri bu güzel değer için teşekkür ederim..

şimdi videodan seyrederken kolay gibi gözüküyor ama redflowers bir şehirden keops başka bir şehirden katılımda bulundular..keopsun aktarmak istediği konular o kadar çoktu ve değerliydi ki bizlerin en pratik ve kesin sonuçlar alması üzerine bir program hazırladı.. bıraksak 3 gün 3 gece anlatabilirdi..

mümin yerimizi ayarlayarak bir kaç sefer teftişe gitti sizleri en mükemmel şekilde rahat ettirebilmek için.. seminerde kendisini iki noktayla ilgili ortaya attık ama hazırlıksızda olsa güzel bilgiler aktardı.. redflowers ta örnekleriyle konuyu pekiştirdi..

atakan bey teknik işlerimizin ve halkla işlerimizin en mükemmel şekilde olmasını sağladı.. telkinlerin vazgeçilmezliği ve bu konudaki emekleri için minnet duymaktan başka söz bulamıyorum..

katılan dostlarımız varlıklarıyla ve dostluklarıyla bizleri onurlandırdı..

eksiklerimiz olduysa hayatimdegisti çatısı altında gerçekleştirdiğimiz ilk seminerimizin heycanındandır.. hoşgörünüzün bizi sarmalayacağına inanıyoruz..

her birimiz bu seminerde öğrendiğimiz teknikleri düzen içerisinde yaşamımıza uygularsak ve telkinlerimizi düzenli dinlemeye devam edersek hedeflerimizi çok daha kolay ve kısa sürede gerçekleştirebiliriz..

tüm katılımcı dostlardan kısa sürede güzel haberler almak dileklerimle...

her birinize kucak dolusu sevgiler..