Alıntı:
kadirayvaz Nickli Üyeden Alıntı
''ÖNCE DOĞRUYU BİLMEK GEREKİR; DOĞRU BİLİNİRSE YANLIŞ DA BİLİNİR,AMA ÖNCE YANLIŞ BİLİNİRSE DOĞRUYA ULAŞILAMAZ.(Farabi)
Keops yazının bitimindeki hitabın hiç hoş değil. Bu sitede öyle hitap ve ithamlarla konuşmuyoruz, kaldi ki sitenin doktoruna bu şekilde hitap ediyorsun. Hitaplarına biraz daha dikkat etmeni rica ediyorum.Yazdıkların tartışılabilir, kabul görür görmez.okuyanlar değerlendirir. Sağlıcakla kal. |
Yazının başlığında da belirttim. Değişik bir bakış açısı diye... Zaten bu bir alıntı idi kaynağını belirttim. Farklı yorumlar muhakkak olacak... Saygıyla karşılıyorum. Amaç ne eleştirmek ne de övmektir, her kişi kendi bilgi düzeğine göre değerlendirir ve uygular. Amaç paylaşım olup bu yönü de varmış deyip değerlendirebilmektir... The Secret kitabı çıktıktan sonra bu konu ile ilgili sayısız kitap ve yorumlar çıkmıştır.Önemli olan objektif değerlendirip sonuç çıkarmak ve gereğinş kendimize göre yaşamaktır diye düşünüyorum.
Sayın Kadir Bey benim portal doktoru olmam bana herhengi bir üstünlük sağlamıyor. Sonuçta ben de sizler gibi bir üyeyim ve ancak kendi alanımda sizden üstün olabilirim o kadar. Sayın keops 'un da saygısızlık amacı ile böyle birşey yazdığını sanmıyorum....
Sevgi ve saygı ile...