Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 10:30 PM   #57 (permalink)
25emel
Guest

Standart Ynt: Sadece basta mi???

Alıntı:
perfect Nickli Üyeden Alıntı

Bu arada Atakan Bey'e bir sorum olacak. Acaba telkinleri gündüz değil de sadece uyurken dinlesem, aynı etkiyi gösterir mi? Tabi mecburen çok kısık sesle dinlemek zorundayım, malum evde yaşayan diğer kişiler.. Uykuda geçirdiğim zaman yaklaşık 7 saat. Sadece bu 7 saatte bilgisayardan çok kısık sesle açarak dinlemeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu?

Bir sorum daha var. Zamanla diğer telkinleri de ekledikçe, her bir telkini dinleme sürem doğal olarak düşecek. Hatta kaba hesapla, tüm telkinleri listeme eklediğimde (ki doğru bir hesap olmayabilir, nitekim başım çok ağrıyor :))) sanırım 10-15 dk ancak dinleyebileceğim bu durumda her telkini.
Çok uzun yazdım. Şimdiden özür.
slm canım tabi olur illaki gündüz dinleyeceksin die bir kaidemiz yok. mesela ben ipod'ma yükledim gece yatarken dinlerim.zaten önemli olan zihnin bu telkinleri duyması...senin bilinçli olarak işittigin müzik sesi...biz müzik dinlerken müzik arasında saklı telkinler görünenin ardını temizler zihne etki eder...hatta uykuda daha etkili bildiğim kadarıyla... 44 bu arada kendinizi kasmayın arkadaşlar rahat bırakın... merak etmeyin o bulur yolunu,yerini...yeterki siz ona izin verin. ha bu arada baş ağrıları falan olabilir bunlar gecektir zamanla. ufak ufak dalgalanmalar yaşıyabilirsin hazırlıklı ol çok öptüm