Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2007, 11:21 PM   #7 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Dipsiz kuyudayım

Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
onlar hep seninle her zaman yanında o tükenmek bilmez sevkatlerile, sevgi dolu bakışlaryla seni izliyorlar...
Alıntı:
bizim tatlı kedimiz ne yapıyor.... kocaman sevgi dolu yüregi sırtından kanatlar cıkarmış mı die etrafında dolaşıp duruyorlardr eminim 44 hadi onlara kanatlarını gösterelim..
Alıntı:
off ugrasma sen göremessin arkanda duruyorlar yaaa... tamm tamm madem cok istiyorsun görmeyi bir ayna tutabilirim... bak ne kadar güzeller
Alıntı:
hadi güzel yüreklim.... eminim onlarda dipsiz kuyulara yakıştıramıyorlar sana... hadiiii bi gayret ışığı takip et!!...

sevgili 25emel ne kadar güzel yansıtmışsın yine kelimelerimi güzel resimlerle yaşatmışsın
ne ışığı takip etmekten ne ona ulaşmaktan nede inatla savaşmaktan vazgeçmeye niyetim yok zaten ama içim burkuluyor bazen böyle bazen öyle korumasız hissediyorum ki kendimi kelimelere dökülüyor böyle işte
merak etmeyin ben güçlü bir kediyim
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
hemen çık oradan..sen orada kaldıkça korkularını yaratırsın...hayır bu sefer kaybetmeyeceksin...kaybetmemek için oradan çıkacaksın..hadi bebeğim..hadi benim güzel kızım..aydınlığa çık..içini ferah ve aydınlık tut..biz buradayız..yanında arkandayız
hay allah be çocuk dünyanın derdi senimi buldu..kıyamam ben sana.. ne yapsak. emel neyapsak..

yaw sağolun kızlar hayal sende
dediğim gibi içimdeki çoçuk bazen böyle oluyor işte elimde değil sizleride üzmek istemem aslında ama içimdekileri yazınca rahatlıyorum sanki bir dağa çıkmış ve haykırıyorum herşeyi gibi huzur buluyorum