Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
hemen çık oradan..sen orada kaldıkça korkularını yaratırsın...hayır bu sefer kaybetmeyeceksin...kaybetmemek için oradan çıkacaksın..hadi bebeğim..hadi benim güzel kızım..aydınlığa çık..içini ferah ve aydınlık tut..biz buradayız..yanında arkandayız
hay allah be çocuk dünyanın derdi senimi buldu..kıyamam ben sana.. ne yapsak. emel neyapsak.. | ayy yanımda olacaktı ki ona sarılacaktım... o güzel gözlerine bakıp yüregini görecektim... benim tatalı bacımm şey pardon kedimm diyip bir öpücük atacaktım o içinde ki çocuga... sonrada bana bak çocuk! rahat dur !...bak beni kendine bulaştırma  derdim. bundan baska ne yapabilirki ahayalim hımm bak aklıma ne geldi madem bunun içinde ki çocuk sebep o kuyulara yalnızlıklara onu falakaya yatıralım  bak bir daha yapıyormu 
pisimbatım canım şunu hiç bir zaman unutma bizler seni seviyoruz hemde çok! |
Bilirmisiniz kediler nerde ve nasıl uyurlar anca kendilerini emniyette ve güvende olduklarını hissettiklerinde uykuya dalarlar ama hep bir kulakları tetiktedir yaşananlar insanlara olan üvenimi çok sarstı ve sığınacağım insanlar o şevkatli koları ile sarmadıkları için beni yanlızlık hissediyorum ,şimdiye dek sevmek için yanaşanlar hep bir tekme vurdu şimdi ise ben hırçın hatta vahşi bir kedi oldum
ben hem kendim için hem gidenlerim için ayakta sapasağlam dimdik ayaktayım içimde onların sevgileri ile dokunamasamda o güzel elleri okşayamasada başımı (ki ben 40 yaşında bir kediyim )dualarımla onlarla oluyorum ve biliyorumki elbet zamanı gelince tekrar buluşacağız
sevgili hayal 25 emel larzan burcu kelimelerinizdeki samimiyetinizi şimdiye dek yazdıklarıma verdiğiniz cevaplarda hissediyorum belki şımarıyorum ama yazmam için gösterdiğiniz sevgi ve içtenlik beni güçlendiriyor
bu arada benim 4 patim var falaka bana vız gelir sölüimde