Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2007, 10:49 AM   #4 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Insanlari anlayabilirbiyiz?anlamalimiyiz?

Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz kendi kalıp ve sınırlarımız içine almaya çalışırsak yani değiştirmeye yada özgürlüklerine müdahele edersek ne anlaşılır oluruz nede anlaya biliriz,
ister hem fikir olalım ister farklı görüş sahibi olalım önemli olan saygı çerçevesinde anlaşa bilmek haaa bu demek değilki bu kadar basit olay tabi ki değil yahuinsanı çileden çıkaran olaylar,anlar,kişiler,yaptırımlar,zorlamalalr,ihll aler karşısında öenmli olan sakin bir tavır sergilemek
ay şimdi ben bunları yazıyorum yaabeni görende mülayim bir kedi sanacak vallaaa hiçte öyle değilimdir belirteyim amaben şunu prensip edindim hayatımda
karşımdakileri yada görüş olarak asla yargısız infaz yapmam dinler öğrenirim haaaa benim için farklı ise ya ordan o insandan uzaklaşırım eğer uzaklaşamazsam tavrımı belirtir seviyeli olarak bir çizğide uzak mesafede devam ettiririm

bazen ben kendimi anlamazken benim başkalarını anlamam yada başkalarının beni anlamamsı kadar doğal birşeyde olamaz yani dusun
+ 1000 kesinlikle katılıyorum

dennise konu ne bilmiyorum tam olarak ama 14 yıldan önce haketmediğim sözler sarfetti derken bence daha iyi düşün çünkü hepimiz bu şekilde hayata bakarsak hiçbirimiz haketmediğimiz hayatı yaşadığımızı söleriz bu da mutsuzluğu, bıkkınlığı, umutsuzluğu getirir. Birşey yaşıyorsak mutlaka bir sebebi vardır belki görmen gereken birşey var ve sen bu şekilde düşünerek bu görüşü kapatıyorsundur. biraz daha bu konuda düşünmeni isterim yorum yapamıyorum kısa kesiyorum konuyu bilmediğimden
sevgiler