Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2007, 09:13 PM   #4 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

valla herkes günlük diyor benim ki ise anlık olacak galiba zaten adı benim gibi acayip pisimbatın mırıltıları pati izleri
şu an şu andan kastım nefes alıp verdiğim andır yani insani olarak saat dilimi eklersek ki 21:08 diyor benim pc(pi si) illaki bir kedilik yapıcam yahu pes artık sen kalk pc yi pi-si diye oku yuff bana
teyzemle balkonda oturmaktayız o inatla haydar haydar diyor haydar rüzgar efendinin adıdır bilmeyenlere efm sodamı içiyorum candan erçetin dinliyorum siteyi karıştırıyorum anlık günlük kedice catçe kelimeler işte