Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2007, 09:47 PM   #13 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Akşam hiç uyuyamadım nerdeyse hiç uyumadan kalktım hazırlandım alışverişe çıktım hem yeni halimi denemiş olurum hem de biraz moral depolarım diye düşündüm
yola çıktım sanki aklımda iki tilki dolaşıyor biri diyor ki herşey çok güzel hayat güzel gevşe anı yaşa herşeyin tadını çıkart diğeri hep olumsuzlukları görüyor bir sürü şey söylüyor
kendimde değişen çok fazla bir davranış göremedim sadece dik yürümemin dışında önceden de dik yürürdüm ama sanki daha bir fark vardı eskiye göre baştan böyle çekimser davranışlar içindeydim sonra bir açıldım alışverişte Allah girmediğim mağaza kalmadı kendime de kızıma da çok güzel ciciler aldım
eve gelirken yolda otobüse daha 16-17 yaşlarında bir genç bindi ben durumu görünce yıkıldım resmen Allahım dedim ufacık sorunları konu yapıp kafamıza takıyoruz herşeyden yakınıyoruz üzüldüm dua ettim Allahım ne olur onlara da iyilik sağlık ver gencin bir kolu tamamen yoktu tek eliyle tutundu ve geçti bir yere oturdu Allahım içim parçalandı
Allahım ne olur yarabbim sen muhtaç kullarına da iyilik sağlık huzur ver
Bu acıma değil de ne biliyim çok farklı duygular yaşadım işte Allahım tüm kullarına yardım etsin ağla