| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benim böyle Bir sorunum varDiğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Ağız Yanak Isırma Benim böyle Bir sorunum var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sorunumu paylaşmak istiyorum bende yanakdaki derileri ısırma alışkanlığı var ve terkedemiyorum ve genellikle sağ yanaktaki derileri kopartıyorum. bu alışkanlıktan nasıl vazgeçerim ayrıca neden hiç konu yok burda bu konuyla ilgili... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ağız Yanak Isırma telkin cd indir izle İstanbul Ağız Yanak Isırma nerededir kimdir Ağız Yanak Isırma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ağız Yanak Isırma hipnoz Ağız Yanak Isırma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ağız Yanak Isırma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ağız Yanak Isırma kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sorunumu paylaşmak istiyorum bende yanakdaki derileri ısırma alışkanlığı var ve terkedemiyorum ve genellikle sağ yanaktaki derileri kopartıyorum. bu alışkanlıktan nasıl vazgeçerim ![]() ayrıca neden hiç konu yok burda bu konuyla ilgili
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() sevgili cheerful araştırırız senin için bir şeyler bulmaya çalışırız,senin dilin söylesin,biz yaparız,canım benim burada böyle bir konunun olmayışı, muhtemelen kimsenin böyle bir problemi olmadığındandır,ben sürekli diş gıcırdatırdım,sonuçta dişsiz kaldım dişlerde kurtuldu bende,,tırnaklarını yiyen ,dudaklarını ısıran biliyorum da yanaklarını yiyen ilk defa seni duydum,vardır bir sebebi,öğreniriz,bana biraz zaman ver olurmu,eğer bulamazsam yine burada bulamadığımı yazacağım,kendini yalnız hissetme ,asla yalnız değildin, asla yalnız değilsin, asla yalnız olmayacaksın,saygılı sevgiler. |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
4 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende de sinirlenince spor yaparken hep dudağımı ısırıyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bu konunun burada olma nedeni alışkanlık ve bozukluklar ile ilgili scriptlerden bir tanesinin bu konu ile ilgili olmasıdır.. Konu ile ilgili olarak ilk bu siteye ulaşan kişi siz oldunuz.Bu nedenle bu bölümde pek bir bilgi yok.. Script ingilizce ve kişiye özel olanlar arasında...Sizde sitede daha aktif olarak puanlarınızı yükselterek böyle bir cd alabilirsiniz. Bende gereken kolayliği gösteririm...
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() teşekkürler ilginiz için |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aynı sorun bende de var tırnak yada dudak dişlesem biber falan sürüp vazgeçicemde iç yanak ısırmaya çözüm bulamadım bi kaç kere aynada bunu yaparkenki mimiklerime baktım çok çirkin oluyo yaa hiç yakışmıyo bunu yaptığımı farkettiğimde mimiklerim aklıma geliyo berbat ama yalnızken yapıyorum işte kötü bi durum |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu sorunu yaklaşık olarak 6-7 yıldır yaşıyorum ve gerçekten sosyal hayatı etkileyen bir durum:(Ben tırnaklarımı yememek için dudaklarımı ısırmaya başladım sanki başka bir yol yokmuş gibi!Ama artık durum ilerledi ve sadece dudaklarımı değil yanağımın içini de koparmaya başladım.Bazen farkında olmadan kanatana kadar koparıyorum.Toplumda sorun olabiliyor bazen çünkü;dudaklarım yara içinde geziyorum.Bırakmayı denedim ancak en uzun 7 gün dayanabildim.Konuyla ilgisi ve bilgisi olan varsa lütfen bir çözüm önerebilir mi?
__________________ I got lost on the way but i'm a supergirl and supergirls don't cry! |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
17 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende acayip yiyorum yanaklarımı şimdi nasıl oluyor diye birileri düşünebilir bir arkaadaşında yazdığı gibi yanakların içini yemek için ağzım şekilden şekile giiriyor ve bunu bırakamıyorum bakalım yanak kalmayacak bırakmazsam artık ![]() ![]() ![]()
__________________ [size=13pt]karanlık çağa karanlık denmesinin nedeni o çağda ışığın olmaması değil ınsanların ışığı görmeyi reddetmeleridir....<br />J.Michener[/size] ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende uzun yillar yanak ve dudaklarimi yeme aliskalnigi ile mucadele ettim simdi bu sorundan kurtuldum fakat esas sorun bu yeme aliskanligini yaratan ruhsal sikintilar tabi. Aliskanlik ve tiklerin sebepleri Endise ve Korkular. Benim tavsiyem bu guzel sitemizdeki telkinleri aksatmadan dinlemeye calisin arkadaslar, tecrubelerime dayanarak gercekten ise yaradiklarinin garantisini verebilirim super Ozellikle Ego, Sucluluk , guven gibi telkinlerle ise baslarsaniz sonuclar sasirtici oluyor. Aslinda farkinda olsakta olmasakta hepimizde kendine guven, sevgi , saygi , izin verememe ile ilgli sorunlari var ve biraz cabayla hemen hemen hepsi cozume kavusuyor. Sevgi ve isikla kalin.
__________________ Yolcu |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Ağız Yanak Isırma Benim böyle Bir sorunum var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve sorunumu paylaşmak istiyorum bende yanakdaki derileri ısırma alışkanlığı var ve terkedemiyorum ve genellikle sağ yanaktaki derileri kopartıyorum. bu alışkanlıktan nasıl vazgeçerim ayrıca neden hiç konu yok burda bu konuyla ilgili...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ağız Yanak Isırma telkin cd indir izle İstanbul Ağız Yanak Isırma nerededir kimdir Ağız Yanak Isırma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ağız Yanak Isırma hipnoz Ağız Yanak Isırma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ağız Yanak Isırma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ağız Yanak Isırma kuantum düşünce kitap haberi