02-06-2009, 09:43 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ynt: ANALJEZİKLER=AĞRIKESİCİLER Alıntı: tulu Nickli Üyeden Alıntı
Offff!Benim ağrı eşiğim düşük.En küçük ağrıda analjezik kullanmak zorunda kalıyorum.En çok da naproksan ihtiva edenler.Sonra da midem diye inliyorum.Kaldı ki ben, ağrısı olduğunda aspirinden başka ilaç içmeyen, çok oldumu yatıp uyuyan bir babanın kızıyım.Varsa yoksa aspirin, ha bir de gripin.Başka ilaç tanımaz!Onları da zor da kalırsa içer.Oysa ben leblebi gibi yutarım.Nasıl bir eşikse bu, bu kadar mı düşük olur kardeşiiim! dusun | Adaçayı demleyip bir fincan içerseniz ağrı kesici içmiş gibi olursunuz. Doğal ağrı kesici olup aynı zamanda, ağrı kesici haplarda olmayan antioksidan özelliğini de kullanarak vücuttaki oksitleri de atar rahatlarsınız.
Eğer baş ağrısı sürekli yaşadığınız bir durum ise mutlaka bir doktora gidiniz ve sebebini bulunuz. Tabletlerle sürekli geçiştirilen ağrılar, ileride daha ciddi problemlere sebep olabilir.
Bazı durumlarda mide asit dengesinin bozulması ile başağrısı yaşayabilir ve de bunu ağrı kesici haplar ile kontrol altına alamayabilirsiniz. Bir bardak nane mide asidini düzenleyebilir.
Tabiat mucizelerle doludur. Faydalanmak lazım diye düşünüyorum. |
| |