09-10-2012, 06:12 PM
|
#4 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tekrar bağlantı şifası deneyimlerimden.. Alıntı: naina Nickli Üyeden Alıntı
Daha önceden bahsettiğim gibi bugün ilk Tekrar Bağlantı Şifası(Reconnective Healing) seansımı aldım ve tecrübe ettiklerimi paylaşmak istedim. Esasında Eric Pearl'ün perşembe günü tanıtım programında kendisinden demo şeklinde bir seans talep edecektim fakat kendisinden seans isteyenleri Çağrı beye yönlendirdiği için sormaktan vazgeçtim ama bir taraftan da aklım kalmıştı ama bugünki seans beni tam olarak tatmin etti. Seanstan önce ne tür rahatsızlıklarım olduğunu sormayınca ben sordum bilmeniz gerekmiyor mu diye, hayır dedi,vücudumla evrendeki enerji hatları arasında yalnızca vesile olacağını ve vücudumda ne rahatsızlık varsa yaratıcı ya da evren (nasıl isimlendirmek isterseniz) tarafından en iyi şekilde tesbit edilip akışın oraya sağlanacağını söyledi, yani söylediklerinden benim anladıklarım yaklaşık olarak bunlardı:) sonra seansa başladı.. Seans sırasında başlarda göz kapaklarım çok titredi(gözlerim kapalıydı) ve parmaklarımda istemsiz hareketler çok oldu. Bunun dışında bir ara ayaklarım havaya kalkıyor gibi hissettim ama gerçek miydi yoksa yalnızca his miydi seans sonunda da soramadım tuhaf geldiği için:) genel olarak hissettiklerim bunlardı,Çağrı beyin söylediğine göre seans sırasında çok tuhaf şeyler hissedenler olduğu gibi hiç birşey hissetmeden ayrılanlar da oluyormuş ve birşey hissetmediği için boşa gitti gibi bir hisle ayrıldıklarını hissediyormuş fakat tedavi seans bittikten sonra da devam eder,enerji vücutta çalışmayı sürdürür,dedi, nitekim birşey hissetmediğini söyleyenler de daha sonradan gzel haberlerle tekrar arıyorlarmış. Cp hastaları,ms hastaları,kanser,felç vb hastaları çok oluyormuş. Herkesin şifa bulmasını dilerim.. Her neyse bende astım başlangıcı vardı ve diz kapağımın arkasındaki kıkırdak dokuda düzleşme olduğu için her adımımda hafif bir sızıyla yaşamaya artık alışmıştım bir senedir. Eve dönerken o acının geçtiğini farkettim, gün içinde de devamlı yürüdüm acaba nükseder mi diye ama şimdilik ağrı yok, astımımı da bir kaç gün gözlemlemek istiyorum ama şimdilik kendimi çok iyi hissediyorum. Çok da enerjiktim tüm gün:) ikinci seansı da düşünüyorum,eğer alırsam yine burada paylaşırım ilgilenen olursa,zaten üç seans yapıyormuş en çok,her tür hastalık için de.. Sevgiyle..:) | Senin adına çok sevindim ... Merak ettim, yazılarda seansa katılanlara bu bağlantıyı nasıl yapacağını ve enerjiyi kullanmayı öğrettikleri yazıyor du sanki eğer yanlış hatırlamıyorsam... bunlar farklı bir uygulamada mı öğretiliyor, düşüncen nedir? |
| |