23-04-2014, 01:30 AM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AlfaFrekans Telkin Dinleyenler ? Banu Hanım'ın çalışmalarına biraz göz gezdirmiştim zamanında. Frekans ve binaural teknikler daha belirgin duruyor çalışmalarında. Kendim için de telkin hazırlama niyetine girmişken detaylı bir araştırma yaptım. Subliminal telkin işinde neredeyse sınır yok ve hatta bir kaç örneği de burada vermek istiyorum. Öncelikle içerik olarak çok farklı yöntemler mevcut örneğin Atakan Bey'in yayınladığı içerikler daha hipnotik yapıda oysa piyasada satılanların çoğu affirmasyon veya olumlama diyebileceğimiz türde. Burada kişinin ihtiyaçları devreye giriyor. Hipnotikler içerik itibariyle daha ikna edici daha yumuşak bir yöntem izlerken affirmasyonlarda bunun yerine bol tekrar ve belki biraz da dayatma görülüyor. Bunlar hibrid olarak kullanılanlar, zaman kalıpları(şimdiki zaman, gelecek vs), sen dili ben dili gibi daha bir çok yöntemle çeşitlenebiliyor. Ses kısmına gelirsek de asıl curcuna burada başlıyor çünkü bir çok yöntem sadece gürültüden ibaret. Hatta bir örnek vereyim. Telkinler konusunda yabancılar bizden çok daha deneyimli ve kullanım alanı, pazarları vs çok daha geniş olmasına rağmen bir Alfa Erkeği diye tabir edilen çalışma bedeli 500 dolar üzerinde. Ve bunun yanında bunu pazarlayan kişi telkin içeriklerini saklamıyor çünkü ücreti sadece kullanmış olduğu ses teknolojisine istiyor. Telkinler neden yaramıyor diyen arkadaşlar içi daha sayamadığım çok fazla değişken var. Bu arada Atakan Bey ve sektörde kendisini kanıtlamış insanları tenzih ederek söylüyorum. Bir site tasarlamak, telkinleri kategorilere ayırıp seslendirmesini ve maskelemesini yapmak vs sadece parasal bir getiri amaçlanıp geri bildirimler göz ardı edilecekse sadece 3 gün sürer. İçerik maliyeti ise sıfır. İnternette sayısız affirmasyon kütüphanesi var. Saygılar.
__________________ Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
Konu delioglan tarafından (23-04-2014 Saat 01:31 AM ) değiştirilmiştir.
Sebep: İmla
|
| |