18-06-2008, 09:20 AM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ...::Keşke::... Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bi paylaşım ,sağol meryemi.ee büyük adamlar büyük sözler söylerler.bence keşke o kadar korkulacak söylenmeyecek bi kelime olmamalı.zaten bu yazıya göre keşkeler sadece bizden kaynaklı var oluyolar.keşke sadece kendimize bağlı olsa keşkeler,ve kendi çabamızla bunu önleyebilsek.."ben bir başkasıdır" ya da "başkaları cehennemdir" sözlerinden yola çıkarsak" tarih keşkeler üzerine kurulu,bi çok doğmayla yetişiyoruz.
hatta öyle yerleşmiş oluyoki bunlar sorununun ne olduğunu bile farkedemez duruma geliyoruz,hadi farkına vardık diyelim,bu sefer öyle yerleşmişler ki bünyede,hayatından çıkarman mümkün olmuyo ya da bunun için öyle mücadeleler veriyosun .bakmışsın hayat başka bi şekilde akıp geçmiş ,yıllarını da beraberinde götürmüş.
bu benim görüşüm,keşke dememek imkansızdır,dile getirilmese bile herkesin hatta bu yazıyı yazan kişinin de keşkeleri vardır.eğer sosyal bi varlıksak çevremiz,şartlarımız ne biliyim daha pek çok kavram bize yön verir .bulunduğumuz ortam ister istediğimiz ortam olsun ,ister olmasın farketmez.etkileniriz.ve mükemmel insan diye bişey olmadığına göre ,hata yaparız.hata demek,hatayı tekrarlamak demek ,insan olmak demektir.
bin kere keşke demek karamsar olmaktan korkmaktan iyidir |
size kesinlikle katılıyorum.
çok güzel değerlendirmişsiniz.
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
| |