Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

ilk lüsid rüya deneyimim

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar ilk lüsid rüya deneyimim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşımın dediği doğru ben de rehber varlığı gördüm. yanımdaydı ona sordum sen görevlimisn evet dedi. istediğim yere götürmemesini istedim ama "bütünlük "şart dedi.tam yer ve adres belirtmen gerek dedi...müthiş bir deneyimdii..ama gerçekte yapılan projeksiyon değil alis etkisindeydi.......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

ilk lüsid rüya deneyimim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-10-2008, 11:02 AM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
emir973 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ilk lüsid rüya deneyimim

arkadaşımın dediği doğru ben de rehber varlığı gördüm. yanımdaydı ona sordum sen görevlimisn evet dedi. istediğim yere götürmemesini istedim ama "bütünlük "şart dedi.tam yer ve adres belirtmen gerek dedi...müthiş bir deneyimdii..ama gerçekte yapılan projeksiyon değil alis etkisindeydi....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

emir973 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-10-2008, 11:33 AM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point

Bu konuyu bıraz daha acarmısınız..
Alt 24-10-2008, 05:05 PM   #13 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Meraba arkadaşlar bu astral seyahat konusu benim de çok ilgimi çekiyor bi süre önce ben de çok denedim ama konsantre olamıyodum içimde hep bi korku oluşuyodu nedense ve yapamadığım için sıkılıyodum bıraktım en sonunda.Ama hala yapmayı istiyorum.Mesela bazen bazı geceler uyanıyorum üstümde bi ağırlık oluyo, uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum bi keresinde de uyandığımda kolum havadaydı ve onu indirmeye çalıştım bi türlü olmuyordu.dua okuya okuya uyanmaya çalışıyorum böyle durumlarda ve gerçekten uyandığımda hala dua okuyo oluyorum.ben şimdiye kadar bunun halk arasında karabasan olarak tabir edilen şey olarak düşünmüştüm ama bugünlerde düşündüm ki belki de o anlar istesem ya da bilincinde olsam astral seyahat gerçekleştirebilirdim çünkü uykuda uyanık olma durumunu yaşamıştım işte.sizce bu gerçekten karabasan ya da o türlü bişeymi yoksa astral seyahatin bir basamağı olabilir mi?Çünkü anladığım kadarıyla bu sitede bu olayı deneyimlemiş biçok arkadaş var beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirm.Ayrıca dün gece de yine birşey yaşadım gerçek olup olmadığından emin değilim ama..Dünü kendime olumlu telkinler vererek geçirdim tüm günümü yani tam anlamıyla pozitif bi gün geçirdim.Ve vücudumu mavi bir enerji olarak hayal ettim.Gece olduğunda yattım ve hala kendime olumlu telkinler vererek uyumaya çalışıodum ki sanırım dalmışım ya da baya rahatlamıştım ayırdedemiyorum ama bi an kendimi gördüm.Sonra sabah düşündüğüm o mavi enerjiden oluşan beden yatay vaziyette vücudumdan yükselmeye başladı.ama sonra bu durumdan korktuğumu hissettim ve sıçrayarak uyandım.Uyandığımdaysa karanlık odada hala şeffaf enerji dalgaları dolaşıyodu sanki rüzgar gibi dönen şeffaf çok fazla parlak olmayan enerji dalgaları.Ama artık gerçekten uyanmıştım hatta kolumu sıktım gerçektemiyim diye.Acaba bunları gerçekten yaşadım gördüm mü yoksa olduğunu mu zannettim merak ediyorum..Olumlu düşünmenin beynimde yarattığı bi etkimiydi yoksa bunlar?
Alt 26-10-2008, 08:55 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

çok farklı ve olağanüstü hazda bir deneyim olmalı ben de yapmak istiyorum;ama bunun için çok çaba sarfettiğimi söyleyemem.Sadece rüyamda rüyamın farkında olucam diye yatıyorum;ama farkına varamıyorum.

Ayrıca sanki öyle olunca bişi olcakmış gibi geliyo belki de ondan olmuyor.

Okudum da son yazılanları yok vazgeçtim ben, bilmediğim bir varlık falan görmek istemiyorum yanımda.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2009, 10:57 AM   #15 (permalink)
Teğmen

dejaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 108
126 Mesajinıza toplam 620 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dejaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ilk lüsid rüya deneyimim

hatırlıyorumda küçükken, küçük dediğim lise yıllarımda çok yaşardım bunu acaba o lüsid miydi ? sanırım öyle ?
mesela apartmanlar arasında uçardım :) pencereden aşağı atlardım öyle gerçekciydiki inanılmaz bir duygu bazen korkardım ama merak etme hiç bişey olmaz ben seni tutarım diyen biri olurdu yanımda ama o kişiyi hiç görmedim hep sesini duydum.... şimdi hiç yaşamıyorum nedense , o zamanlar kendi kendine olurdu tam uykuya dalış anında olurdu bunlar...
dejaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2009, 09:24 PM   #16 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
avi907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aylardır lüsid rüya görmek için telkinlerde bulunuyrdum ve bi türlü sonuç alamıyordum sanırım lüside karşı bi korkum yada bi direncim vardı çünkü gerçekten normalden çok uzun sürdü bu süreç denemediğim yol kalmamıştı en son uykularımdaki düzensizliği farkettim ve şöyle birşey deniyeyim dedim okuldan yeni gelmiştim eğer uyursam ağır rem uykusunda olmayacam hafif bir uykuda olacam ve rüyalar görecem belki lüsid olabilirim die düşündüm..
hemen uyudum ve kendimi astral sıkışmalar ve karabasanlar içinde buldum genelde telkinlerin etkisi bu oluyordu daha öncede yaşamıştım bi süre sonra gerçekten canımı sıkmaya başladı ve yataktan kalktım o an başımdaki garip dönme hissi, gördüğüm şekillerin büzüşmesi vs. bunları görünce sahte uyanış yaptığımı anladım yani rüyamda yada astral konumda uyanmıştım hala uyuyordum...
bunu lüside çevirebileceğimi düşündüğüm anda fırsatı kaçırdım kendimi bedenimde buldum ve bugünlük yeter çok sıkıldım dedim tekrar kalktım ve tekrar sahte uyanış olduğunu gördüm tabi fırsat kaçar mı :)
bu anda elinizi bi duvardan geçirdiğinizde yada uçmaya çalıştığınızda bunun rüya olduğunu tamamen idrak edip lüside geçebileceğimizi bi yerden okumuştum hemen elimi duvardan geçirdim biraz garip bi his oldu ama artık lüsid bir rüyanın tamda ortasındaydım..
rüya boyunca bilinçaltımdan değişik kareler yaşadım rüyayı seyrine bırakıp arada bir olaylara müdahale ettim daha çok uçmayla ilgilendim gerçekten inanılmaz bir duygu zaman zaman yere çakıldığımda oldu ama nasıl olsa bu bir rüya :)
bazen rüyalarımı değiştirebildim bazense sadece seyrettim ama bütün bunlar sırasında bilincim tamamen bendeydi yani uyanık halimden bir farkım yoktu...
işin en ilginç tarafı ise yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir dostum gibi hissettiğim biri vardı bir abimden bunun rehber varlık olduğunu öğrendim lüsid boyunca bana eşlik etti ve yardımcı oldu uçup yere çakılırken bile yanımdan ayrılmadı hatta düşerken ona espiri bile yaptığımı hatırlıyorum.. :D
gerçekten inanılmaz bir duyguydu tıpkı matrix gibi tahminlerime göre 30 dk boyunca bu tecrübeyi yaşadım ancak bana 1 gün gibi geldi...
Benim dün gece öylebir deneyimim oldu.önce meditasyon yaptım lsorunumla ilgili bilgi istedim.sesli okunan bir yazı var.onu okudum.melekleri rüyama davet ettim,yattım.ilkönce kısacık bir rüya gördüm çok netti hemen uyandım.UYANIK HALDE İKEN gözümün birinde görüntü belirdi sanki uçuyorum.önümde toprak yol var, dar içi çukur ama uzun yol gibi,kazılmış.sürekli yerden uçuyorum toprağa yakınım.
o dar kazılmış yoldan siyah bir böcek bana doğru geliyor.aman korkma diye kendime de telkinlerde bulunuyorum.uyanığım ama gözümün birinden izliyorum çok garip bir duygu inanın.Böcek yaklaştı gözümün önüne geldi ayaklarını dahi sayabilirim gerçek sandım.örümcek gibi.yukarı tırmandı beni görünce kendini aşağı attı.oh kurtuldum dedim.ikinci hızla gelmeye başladı.o da aynı yukarı tırmandı.yantaraf yüksek ordan attı kendini. ok rahatladım çok zevk aldım ilk defa yaşadım böyle birşeyi üstelik uyanıkken..
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2009, 11:57 PM   #17 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
köse38 is an unknown quantity at this point

ben çocukluğumdan beri bazen rüyadayken rüyada olduğumu anlıyorum hatta rüyamı rüyamda yorumluyorum. psişik güçlerim kuvvetli mi acaba?
köse38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks