28-05-2009, 09:24 PM
|
#16 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ilk lüsid rüya deneyimim Alıntı: avi907 Nickli Üyeden Alıntı
aylardır lüsid rüya görmek için telkinlerde bulunuyrdum ve bi türlü sonuç alamıyordum sanırım lüside karşı bi korkum yada bi direncim vardı çünkü gerçekten normalden çok uzun sürdü bu süreç denemediğim yol kalmamıştı en son uykularımdaki düzensizliği farkettim ve şöyle birşey deniyeyim dedim okuldan yeni gelmiştim eğer uyursam ağır rem uykusunda olmayacam hafif bir uykuda olacam ve rüyalar görecem belki lüsid olabilirim die düşündüm..
hemen uyudum ve kendimi astral sıkışmalar ve karabasanlar içinde buldum genelde telkinlerin etkisi bu oluyordu daha öncede yaşamıştım bi süre sonra gerçekten canımı sıkmaya başladı ve yataktan kalktım o an başımdaki garip dönme hissi, gördüğüm şekillerin büzüşmesi vs. bunları görünce sahte uyanış yaptığımı anladım yani rüyamda yada astral konumda uyanmıştım hala uyuyordum...
bunu lüside çevirebileceğimi düşündüğüm anda fırsatı kaçırdım kendimi bedenimde buldum ve bugünlük yeter çok sıkıldım dedim tekrar kalktım ve tekrar sahte uyanış olduğunu gördüm tabi fırsat kaçar mı :)
bu anda elinizi bi duvardan geçirdiğinizde yada uçmaya çalıştığınızda bunun rüya olduğunu tamamen idrak edip lüside geçebileceğimizi bi yerden okumuştum hemen elimi duvardan geçirdim biraz garip bi his oldu ama artık lüsid bir rüyanın tamda ortasındaydım..
rüya boyunca bilinçaltımdan değişik kareler yaşadım rüyayı seyrine bırakıp arada bir olaylara müdahale ettim daha çok uçmayla ilgilendim gerçekten inanılmaz bir duygu zaman zaman yere çakıldığımda oldu ama nasıl olsa bu bir rüya :)
bazen rüyalarımı değiştirebildim bazense sadece seyrettim ama bütün bunlar sırasında bilincim tamamen bendeydi yani uyanık halimden bir farkım yoktu...
işin en ilginç tarafı ise yanımda sanki yıllardır tanıdığım bir dostum gibi hissettiğim biri vardı bir abimden bunun rehber varlık olduğunu öğrendim lüsid boyunca bana eşlik etti ve yardımcı oldu uçup yere çakılırken bile yanımdan ayrılmadı hatta düşerken ona espiri bile yaptığımı hatırlıyorum.. :D
gerçekten inanılmaz bir duyguydu tıpkı matrix gibi tahminlerime göre 30 dk boyunca bu tecrübeyi yaşadım ancak bana 1 gün gibi geldi... | Benim dün gece öylebir deneyimim oldu.önce meditasyon yaptım lsorunumla ilgili bilgi istedim.sesli okunan bir yazı var.onu okudum. melekleri rüyama davet ettim,yattım.ilkönce kısacık bir rüya gördüm çok netti hemen uyandım.UYANIK HALDE İKEN gözümün birinde görüntü belirdi sanki uçuyorum.önümde toprak yol var, dar içi çukur ama uzun yol gibi,kazılmış.sürekli yerden uçuyorum toprağa yakınım.
o dar kazılmış yoldan siyah bir böcek bana doğru geliyor.aman korkma diye kendime de telkinlerde bulunuyorum.uyanığım ama gözümün birinden izliyorum çok garip bir duygu inanın.Böcek yaklaştı gözümün önüne geldi ayaklarını dahi sayabilirim gerçek sandım.örümcek gibi.yukarı tırmandı beni görünce kendini aşağı attı.oh kurtuldum dedim. ikinci hızla gelmeye başladı.o da aynı yukarı tırmandı.yantaraf yüksek ordan attı kendini. ok rahatladım çok zevk aldım ilk defa yaşadım böyle birşeyi üstelik uyanıkken.. |
| |