09-11-2009, 09:19 PM
|
#30 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın astral seyahatin gerçek kanıtları piri reisin çizdiği haritadır arkadaşlar şimdi günümüzde o haritayla uydudan çekilen harita karşılaştırıldı ve birebir doğru sonuçlar çıktı Alıntı:
Esrarengiz Harita
Literatürde, Piri Reis Haritası’nın şu ilgi çekici özelliklere sahip olduğu söyleniyor: Piri Reis Haritası, (1) Amerika kıtasının ilk haritasıdır; (2) zamanının en iyi dünya haritasıdır; (3) 1513’ten çok daha sonra (1800’lerde) keşfedilen Antarktika kıtasını (buzlarla kaplı olmayan haliyle) göstermektedir; (4) Güney Amerika kıtasının güney ucunu uzaydan görüldüğü şekliyle resmetmiştir; (5) Güney Amerika kıtasının Antarktika ile okyanus altında nasıl birleştiğini göstermektedir; (6) dönemin tüm haritaları hatalarla dolu olduğu halde şaşkınlık verici bir şekilde hatasızdır.
| bende bu deneyime girdim ama o kadar kolay değil tüm hücrelerinizle inanmanız lazım ahh keşke diyorum eski zamanlarda yaşasaydım :) m.ö. mesela :D |
| |