Burçlar Hakkında...Gizemli Konular ve Astroloji Burçlar Hakkında... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar ben de astroloji ile uzun süredir ilgileniyorum ve sizlerle birkaç şey paylaşmak isterim =)
Bir yılda 12 ay , astrolojide 12 burç.. Hepsinin kendine göre olumlu olumsuz denilebilecek özellikleri var.Her burç insanının diğerinden öğrenecekleri var.Ve her burç insanında düzeltmesi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi | |
|
07-06-2008, 08:06 PM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Burçlar Hakkında... Arkadaşlar ben de astroloji ile uzun süredir ilgileniyorum ve sizlerle birkaç şey paylaşmak isterim =) Bir yılda 12 ay , astrolojide 12 burç.. Hepsinin kendine göre olumlu olumsuz denilebilecek özellikleri var.Her burç insanının diğerinden öğrenecekleri var.Ve her burç insanında düzeltmesi gereken bir huy muhakak vardır,veya bir eksik yani vardır ki hayattaki imtihanları genelde bu konu üzerine olur. Örnek vermek gerekirse boğa burcu maddeye önem verir ve madde (-ye sahip olmak) onu güvende hissettirir.Oysa bu dünyadaki hemen herşey gibi maddede gelip geçicidir ve onun hayattaki sınavları genelde bu konu üzerine olur.. Ancak burada bir yanlış anlaşılma doğabiliyor,ben de sık sık karşılaşıyorum.Örneğin bir arkadaşım aslan burcuydu ama sürekli " Benim aslanımı eşşek tepmiş. " derdi :)) Sahip olduğumuz burcun bazı özelliklerini kendimizde hiç görmeyebiliriz..Bunun en önemli ve kuvvetli sebebi haritamızdaki diğer etkilerdir.Hepimizin doğduğumuz saat,gün,yere göre şekillenen bir doğum haritası mevcut.Ve tabi yine doğum gün ve saatimize göre beliren bir yükselen burcumuz var.İnsanların çoğu yükselen burçlarının da etkilerini fazlaca görebilirler üzerlerinde...Bu yüzden sadece doğum gününüze bakarak bulduğunuz burcun özelliklerini göremediğiniz zamanlar olabilir. Bu yüzden hemen her astrolog muhakkak yükselen burcun da okunması gerektiğini söylerler.
İkinci olarak ise hangi burcun etkilerini üzerimizde olursa olsun , biz o burcun eksik yanlarını giderebilir,hata ve kusurlarını törpüleyebiliriz.Zaten bu aynı zamanda hayattaki imhitan ve sınavlarımızın ana konusu olur.o yüzden kişiye burcu sorulduğunda direk o burcun olumsuz özelliklerini ona ithaf etmek yanlış olabilir,belki de kendi eksik yanlarını,hatalarını elinden geldiğince düzeltmiştir,düzeltmeye çalışıyordur ..
Çevremdeki insanlar,okuduklarım vs den yola çıkarak yengeç dışındaki diğer burçlar hakkında kısa kısa düşüncele ve gözlemlerimi yazıp,noktalıyorum.. =) Burcumun ve yükselenimin YENGEÇ olmasından dolayı onu en sona bıraktım,diğer mesajımda yazıcam ve daha detaylı olacak..Yengeç burcu olan arkadaşlarınız , tanıdıklarınız,eş dost sevgili =) varsa kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz... :) KOÇ : Hırs ve azim...Koçlar genelde tuttuklarını koparan insanlardır,inatçıdırlar,konuşkandırlar,genelde sahnenin önünde olmaya eğilimlidirler.Yaşamayı severler,hedefleri vardır.Heycanlıdırlar,macerayı severler,özgür ruhludurlar,bazen bu huyu abartıp bencilliğe dönüştürebilirler.Soruna değil çözüme odaklıdırlar genelde... BOĞA: Rahatlık ve soğukkanlılık..damak zevkleri iyi,boğazlarına düşkün,parayı güvence olarak gören,inatçı mı inatçı, hatta bu yüzden az sinirlenirler(bazen sinirlenmemek için bile inat ederler :) ) Sadık , azimli ve kararlıdır.Huzur ve güven bu burç insanlarından çok önem taşır. İKİZLER: Enerjik ve özgür... Farklı olmayı ister ve sever,konuşkan oluyorlar genelde,zihinleri çok hızlı çalışır ve zeki olurlar,dolayısıyla güzel espri yapabilirler.Sosyaldir,çok kişiyle iletişim içinde olmayı sever,birine körü körüne bağlanmak ikizlere göre değildir,ikizler de macerayı sever ve gezmekten hoşlanır.. ASLAN: Dinamik ve lider.. İhtirasları vardır,enerjiktir,azimlidir..Bir aslan her zaman başarıyı ve liderliği ön planda tutar,doğruluktan yanadır ve bu fazla doğrucu ve gerçekçi yapısı -kötü niyet içermese bile- zaman zaman yanlış anlaşılmasına neden olabilir,lüksü severler.. BAŞAK: Titiz ve çalışkan.. Başakların titizliği sadece temizlik anlamlı değildir,onlar yaptıkları her işi titizlenerek yaparlar,ayrıntılara önem veren kişilerdir,çalışmayı severler ve başarılı da olurlar.Kusursuzluğu isterler ve onların da hayattaki imhitanları genelde bu konu üzerine olur,eleştirel ve gerçekçi bir yapıları vardır.Zaman zaman acı öz eleştirilerle kendi kendilerinin özgüvenlerini zedeleyebilirler.. TERAZİ: Tarafsız ve zarif...Bu burca mensub insanlardan kaba davranışlar görmek neredeyse imkansızdır,terazi adaleti ve asilliği simgeler.Benim çevremdeki teraziler de genelde olaylarda hep tarafsız kalmayı seçen ve burç isminin aksine hayatlarında denge gözeten insanlar.Mantık ve duygu dengesini iyi başarılar.İçlerinden geldiği gibi davranırlar,flörtçüdürler ve bir okadar arkadaş canlısı insanlardır,bağlılık beklenmemesi gereken bir burçtur.. AKREP: Sezgisel ve aykırı...Akrep burcundaki insanların sezgileri ve analiz yetenekleri çok gelişmiştir,kıskançtırlar,şüpheli olmaya eğilimlidirler.Sahiplenici yönü ağır basmıştır ve bu kendi düşünceleri,yaptıkları için de geçerlidir,onları son derece ciidiye alır,eğer karşınızda bir akrep varsa son çare bile olsa yalan söylemeyin,bunu hemen anlar ve sizi buna pişman eder.kimi zaman son derece duygusal olur ama şüpheciliği ve karamsarlığı nedeniyle bunu ört pas etmeye çalışabilir. YAY: Özgür ve yüzeysel..Yaylar hayat dolu,farklılıkları ve farklı'yı seven,maceracı,sporu seven,güzel sanatları seven özgür ruhlu ve liderlik vasfı taşıyan insanlardır.Başağın aksine yaylar olaylar üzerinde çok durmak,ayrıntılara inmek veya takılmaktan yana değildirler,onlar böyle olduklarından karşıdakinin de böyle oldğunu düşünüp , bazen lafların dozunu kaçırabilirler ki bu da onların patavatsız diye anılmasına sebep olur,oysa aynı laf onlara söylenecek olsa onlar belki de hiç önemsemeyeceklerdir.Eğlenceyi severler,bir yayla beraberken pek sıkılmazsınız. OĞLAK: Otoriter ve becerikli..Oğlaklar öncü gruba girdiklerinden,onlar da liderlik vafı taşırlar.Geçmişine,geleneklerine,kurallarına bağlı insanlarıdr,sabit fikirli olmaları muhtemeldir.Aslında temelde ve en dipte çok duygusal olmalarına rağmen mantıkları ağır basar ve hayatlarında da mantık doğrultusunda hareket ederler genelde..Güvenmişse iyi bir dost olur.. KOVA: Zeki ve adil... Zekâları sayesinde bir kovanın çevresinde olmak eülenceli olabilir çünkü güzel espriler yapacaktır.Kovalar bağımsızlıklarına , özgürlüklerine düşkün isnanlardır,okur,öğrenir ve düşünürler..Duygularını açığa vuramaz pek ve genelde mantığıyla hareket eder.Hareketli,araştırmacı,yenilikçi bir yapıları vardır.Gerçekçidirler, dahi olabilme potansiyelleri vardır.Adil olmaya özen gösterirler. BALIK: Merhametli ve hassas...Cömert ve yardımsever olur balıklar ve bundan da çok hoşlanırlar,çevrelerinde hep uyum gözetirler,pek hır gürcü insanlar çıkmaz bu burçtan..Son derece geniş bir hayal dünyaları vardır ,çoğu zaman gerekten kopup kendilerini onun içinde bulabilrler,duygusaldırlar ve duyarlıdırlar,ailevi değerlere düşkün eşine çocuklarına bağlı bir kimlik sergiler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Mucizeler olmaktadır..Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgi<br />lerimize aykırı olarak.. | Offline
| |
07-06-2008, 08:24 PM
|
#2 (permalink)
|
| Ynt: Burçlar Hakkında... ----YENGEÇ BURCU----
Eveeett =) Öncelikel yengeçlerin ve yükselen burcu yengeç olanların çok derin duygu ve hislere sahip insanlar olduklarını söylerek başlayabiliriz.Eğer haritasında başka etkiler yoksa bu burç insanları son derece narin,uysal,sezgisel ve duygusal olacaklardır.Ancak hayatları boyunca bazı korkularla ve çevreye olan güvensizlikleri ile(temelde kendilerine..) baş etmeleri gerekir.
Bir yengeç sevdiği zaman hiç olmadığı kadar sabırlı olur,pek çok fedakarlığı göze alır.Ancak bu da bir yere kadar değil mi..Suistimal gördüğnü düşünür veya verdiği kadar alamadığını hissederse bunu hemen kesecektir,içine kapanıp,dünyaya ve herkese küsecektir.
Bir yengeç tanıdığınız varsa ve birşeye trip atıyorsa onu derdini anlatması için zorlamayın,siz israr ettikçe o kaçacaktır..Çünkü bir yengeç neye kırıldığını söylemek zorunda kalırsa kendinden nefret eder,bununs ebebi belki kırıldığı şeylerin çok ufak şeyler olduğunu kendisinin de biliyor olmasıdır,belki de karşıdakinin anlamasını beklemesidir..Ya kendine kendine itiraf edecek şekilde onunla konuşun ya da hiçbirşey söylemeyin ama yanından da ayrılmayın,zor zamanlarda gördüğü desteği ve yapılan iyilikleri asla unutmaz yengeç burcundakiler ve bu iyiliklerin onda kredisi yüksektir..Yalnız ben hem konuşmayayım hem de karşımdaki beni anlasın zihniyeti onu yıpratabilir zira bu inanışa devam ettikçe karşısına hep pek sezgileri güçlü olmayan,açık ve net olmayı seven insanlar çıkarır hayat..
Sevdiği herşeyi sahiplenir ve kıskanır,bu bir anlamda yengeçlerde sevdiği şeyi kaybetme duygusunun tavan yaptığını da gösterebilir ve yengecin sevdiklerine bu kadar bağlanması aslında iyi değildir,bu yüzden hayattaki sınav ve imhitanları bunun üzerinedir.Çünkü bir ayrlık ve düş kırıklığı durumunda yaşamak yengece işkence gelebilir,duygu ve mantık dengesini kurmayı öğrenmesi gerekir.
Yengeç çok maddiyatçı olmayan ama aynı Boğa gibi parayı Güven için isteyen bir burçtur..Çoğu yengecin kıyıda köşede birikmiş bir miktar parası mutlaka vardır,geleceklerini garantiye almak isterler ama bunun yanısıra geçmişlerine de son derece bağlıdırlar,geleneklerine ve değerlerine düşkündürler tam bir yurtsever olur yengeçler..Ayrıca ailelerine ve özellikle annelerine de son derece bağlıdırlar,evlenince de eşlerine ve çocuklarına tabii..
Yengeçler unutmazlar,hafızaları çok kuvvetlidir,güven duygusu onlar için çok önemlidirler,çalkantılı duygulardan onlar da usanmışlardır ve bu yüzden sırtlarını dayayacak güvenilir,sakin bir liman (bir eş) arar dururlar hayatları boyunca..Sadakat deyengeçlerde büyük önem taşır.Biriktirmeyi severler,anılarını,hatıralarını herşeyi biriktirirler.Dağınıktırlar biraz ama haritadaki etkilerden dolayı son derece titiz olan yengeçler de mevcuttur..Duyarlı ve anlayışlıdırlar çoğu zaman..İnsan ilişkilerine önem verir ve nazik davranmaya çalışırlar ancak incitilme ve suistimel korkusu dışarıya karşı onları güvensiz yapar ve bu yüzden duvarlar örerler çevrelerine,belki de bu yüzden yanlış anlaşılır,kibirli sanılırlar ancak o duvarın arkasında saklanan son derece narin bir insan vardır,kırılmaktan korkan..çünkü yengeç yapısını değiştiremeyeceğini bilir,ne olursa olsun duyguları hep narid,ndir bunu bildiğinden çareyi duvar örmekte bulur,tabiki doğru değildir..İnsanlar ilişkilerde köprü yapacaklarına duvar örerler diye de bir söz vardır hatta,yapması gereken çalkantılı duygu denizine mantığıyla biraz hakim olmaya çalışmak ve gerçeklerden kaçmamaktır.
Yazmaya eğilimlidirler,iyi yazar,gazeteci,şair olabilirler..Ayrıca çok iyi yemek yaparlar,çok iyi anne ,eş ve dost olurlar.Ancak dostluk ilişkilerinde yengecin tam anlamıyla güvenmesi bayağı zaman alan zor bir süreçtir,bir yanı hep şüpheci bakar, ki zaten yengeçler olumsuz düşünmeye ve olumsuzu görmeye meyilli olduklarından kafalarında kurdukları (belki gerçek olmayan ) acı senaryolar onlara kimseye tam güvenmemeleri gerektiğini öğretmiştir.
Bir yengeç mantığıyla duygularını dengelemeyi beceerdiği zaman , (alay edilme,beğenilmeme,dışlanma vs türü) korkularını yendiği zaman,ve olaylara olumlu yönlerinden bakmayı başardğı zaman gerçek huzuru tadacaktır.Ki zaten gerçekte yengeçler isterlerse çok iyi taklit yapar,çok iyi esprilerle bulundukları ortama neşeye boğabilirler ama çoğu zaman olumsuz bir ruh hali içinde bulunduklarından bunu ya çok ortaya çıkaramazlar ya da bu özelliklerini sadece yakınındaki , çok yakınındaki insanlar bilir.Burada yengecin dış dünyaya güvensizliği bir kez daha göze çarpar..
Elimden geldiğince yazmaya çalıştım,umarım iyi olmuştur.. :)
__________________ Mucizeler olmaktadır..Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgi<br />lerimize aykırı olarak.. | Offline
| |
07-06-2008, 08:26 PM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... cok güzel bir konuya deginmisiniz eger sizin icin zahmet olmaz ise bana da yükselen burc kova ve yükselen olmayan burcdan balik burcunu gönderebilirmisin bilgiler ile, simdiden cok tesekkür ederim, saygilarimla | Offline
| |
07-06-2008, 08:33 PM
|
#4 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... keşke akrep burcu olsaymışsın sevgili ayışığı.. daha detaylı bilgi alırdım..
birikimlerini bizlere aktardığın için teşekkürler..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
07-06-2008, 10:19 PM
|
#5 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... anaaa iyikide yengeç burcuymussun ay ışıkı teşekkurler 44 | Offline
| |
07-06-2008, 10:23 PM
|
#6 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... ben yay burcuyum ama yukselenim balık..yükselenimin etkisi bende ağır basıyor,hayatım boyunca bütün kararlarımı (bazıalrı sonunda acı getirdi ama içimden geldiği gib yaşamak isteği ağır basmıştı) duygularıma göre aldım..
lütfen güneş burcu=yay
ay burcu=balık için bilgi verimisiniz ay ışığı çok ama çok teşekkürler
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
08-06-2008, 11:55 AM
|
#7 (permalink)
|
| Ynt: Burçlar Hakkında... Yorum isteyenlerin yorumlarını özel mesajlarına gönderiyorum.Mesajlarınız için çok teşekkürler.. :)
| |
08-06-2008, 12:04 PM
|
#8 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... paylaşım için saol ay_ısığı.
ben bir tam dengesiz teraziyim köşe bucak gezerim.
sabahın 6ya beş varasında yada 5 geçesinde ıngaa diye bağırmışım.
başka bişey bilmiyorum.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
08-06-2008, 12:12 PM
|
#9 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... bende yengeç
yükselende yengeç sanırım
bana özelliklerden çok hani diyolar ya bu sene söyle olcak böyle olcak....o dikkatimi çekiyor ama boyuna süper geçcek desinler onların söylediklerine inanmıyorum ama kendimi onların söylediklerine göre yönlendirdiğimi düşünüyorum dusun bu yüzden uzak durmak en iyisi sanki dusun | Offline
| |
08-06-2008, 02:06 PM
|
#10 (permalink)
|
| Ynt: Burçlar Hakkında... Evet aslında hem günlük-yıllık yorumlarda vs. astrologların ya da mesela rüya yorumlayan insanların bu tarz konularda dikkatli olması gerekiyor.Çünkü okuyanlar yazı olumsuz şeyler içeriyorsa etkisi altında kalabiliyorlar,daha olumlu daha pozitif bir ağızla söylenmesi en iyisi..
Ama ben de şimdi etkisi altında kalıcam,olmayacak felan diye günlük yorumlara pek bakmak istemiyorum bazen..
| | | |