Burçlar Hakkında...Gizemli Konular ve Astroloji Burçlar Hakkında... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için saol ay_ısığı.
ben bir tam dengesiz teraziyim köşe bucak gezerim.
sabahın 6ya beş varasında yada 5 geçesinde ıngaa diye bağırmışım.
başka bişey bilmiyorum.
=))
Yükselenin de Terazi sanırım ..Yani 5-7 arasında doğan Terazi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi | |
|
08-06-2008, 02:09 PM
|
#11 (permalink)
|
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... Alıntı: Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için saol ay_ısığı.
ben bir tam dengesiz teraziyim köşe bucak gezerim.
sabahın 6ya beş varasında yada 5 geçesinde ıngaa diye bağırmışım.
başka bişey bilmiyorum.
| =))
Yükselenin de Terazi sanırım ..Yani 5-7 arasında doğan Terazi burçlarının yükselenleri de Terazi oluyor(muş).Sen tam bir terazisin galiba=D Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Mucizeler olmaktadır..Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgi<br />lerimize aykırı olarak.. | Offline
| |
08-06-2008, 10:09 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." | Offline
| |
08-06-2008, 10:35 PM
|
#13 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... Alıntı: ay_ışığı Nickli Üyeden Alıntı
----YENGEÇ BURCU----
Eveeett =) Öncelikel yengeçlerin ve yükselen burcu yengeç olanların çok derin duygu ve hislere sahip insanlar olduklarını söylerek başlayabiliriz.Eğer haritasında başka etkiler yoksa bu burç insanları son derece narin,uysal,sezgisel ve duygusal olacaklardır.Ancak hayatları boyunca bazı korkularla ve çevreye olan güvensizlikleri ile(temelde kendilerine..) baş etmeleri gerekir.
Bir yengeç sevdiği zaman hiç olmadığı kadar sabırlı olur,pek çok fedakarlığı göze alır.Ancak bu da bir yere kadar değil mi..Suistimal gördüğnü düşünür veya verdiği kadar alamadığını hissederse bunu hemen kesecektir,içine kapanıp,dünyaya ve herkese küsecektir.
Bir yengeç tanıdığınız varsa ve birşeye trip atıyorsa onu derdini anlatması için zorlamayın,siz israr ettikçe o kaçacaktır..Çünkü bir yengeç neye kırıldığını söylemek zorunda kalırsa kendinden nefret eder,bununs ebebi belki kırıldığı şeylerin çok ufak şeyler olduğunu kendisinin de biliyor olmasıdır,belki de karşıdakinin anlamasını beklemesidir..Ya kendine kendine itiraf edecek şekilde onunla konuşun ya da hiçbirşey söylemeyin ama yanından da ayrılmayın,zor zamanlarda gördüğü desteği ve yapılan iyilikleri asla unutmaz yengeç burcundakiler ve bu iyiliklerin onda kredisi yüksektir..Yalnız ben hem konuşmayayım hem de karşımdaki beni anlasın zihniyeti onu yıpratabilir zira bu inanışa devam ettikçe karşısına hep pek sezgileri güçlü olmayan,açık ve net olmayı seven insanlar çıkarır hayat..
Sevdiği herşeyi sahiplenir ve kıskanır,bu bir anlamda yengeçlerde sevdiği şeyi kaybetme duygusunun tavan yaptığını da gösterebilir ve yengecin sevdiklerine bu kadar bağlanması aslında iyi değildir,bu yüzden hayattaki sınav ve imhitanları bunun üzerinedir.Çünkü bir ayrlık ve düş kırıklığı durumunda yaşamak yengece işkence gelebilir,duygu ve mantık dengesini kurmayı öğrenmesi gerekir.
Yengeç çok maddiyatçı olmayan ama aynı Boğa gibi parayı Güven için isteyen bir burçtur..Çoğu yengecin kıyıda köşede birikmiş bir miktar parası mutlaka vardır,geleceklerini garantiye almak isterler ama bunun yanısıra geçmişlerine de son derece bağlıdırlar,geleneklerine ve değerlerine düşkündürler tam bir yurtsever olur yengeçler..Ayrıca ailelerine ve özellikle annelerine de son derece bağlıdırlar,evlenince de eşlerine ve çocuklarına tabii..
Yengeçler unutmazlar,hafızaları çok kuvvetlidir,güven duygusu onlar için çok önemlidirler,çalkantılı duygulardan onlar da usanmışlardır ve bu yüzden sırtlarını dayayacak güvenilir,sakin bir liman (bir eş) arar dururlar hayatları boyunca..Sadakat deyengeçlerde büyük önem taşır.Biriktirmeyi severler,anılarını,hatıralarını herşeyi biriktirirler.Dağınıktırlar biraz ama haritadaki etkilerden dolayı son derece titiz olan yengeçler de mevcuttur..Duyarlı ve anlayışlıdırlar çoğu zaman..İnsan ilişkilerine önem verir ve nazik davranmaya çalışırlar ancak incitilme ve suistimel korkusu dışarıya karşı onları güvensiz yapar ve bu yüzden duvarlar örerler çevrelerine,belki de bu yüzden yanlış anlaşılır,kibirli sanılırlar ancak o duvarın arkasında saklanan son derece narin bir insan vardır,kırılmaktan korkan..çünkü yengeç yapısını değiştiremeyeceğini bilir,ne olursa olsun duyguları hep narid,ndir bunu bildiğinden çareyi duvar örmekte bulur,tabiki doğru değildir..İnsanlar ilişkilerde köprü yapacaklarına duvar örerler diye de bir söz vardır hatta,yapması gereken çalkantılı duygu denizine mantığıyla biraz hakim olmaya çalışmak ve gerçeklerden kaçmamaktır.
Yazmaya eğilimlidirler,iyi yazar,gazeteci,şair olabilirler..Ayrıca çok iyi yemek yaparlar,çok iyi anne ,eş ve dost olurlar.Ancak dostluk ilişkilerinde yengecin tam anlamıyla güvenmesi bayağı zaman alan zor bir süreçtir,bir yanı hep şüpheci bakar, ki zaten yengeçler olumsuz düşünmeye ve olumsuzu görmeye meyilli olduklarından kafalarında kurdukları (belki gerçek olmayan ) acı senaryolar onlara kimseye tam güvenmemeleri gerektiğini öğretmiştir.
Bir yengeç mantığıyla duygularını dengelemeyi beceerdiği zaman , (alay edilme,beğenilmeme,dışlanma vs türü) korkularını yendiği zaman,ve olaylara olumlu yönlerinden bakmayı başardğı zaman gerçek huzuru tadacaktır.Ki zaten gerçekte yengeçler isterlerse çok iyi taklit yapar,çok iyi esprilerle bulundukları ortama neşeye boğabilirler ama çoğu zaman olumsuz bir ruh hali içinde bulunduklarından bunu ya çok ortaya çıkaramazlar ya da bu özelliklerini sadece yakınındaki , çok yakınındaki insanlar bilir.Burada yengecin dış dünyaya güvensizliği bir kez daha göze çarpar..
Elimden geldiğince yazmaya çalıştım,umarım iyi olmuştur.. :) | ay_ışığı bende yükseleni yengeç olan bir yengecim,ve tüm yazdıkların bana harfi harfine uyuyo.tebrikler ne diyebilirim ki?ya keşke tarottan anlayan bi arkadaş olsa şurda ,ne süper olurdu di mi ama?
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
09-06-2008, 01:10 AM
|
#14 (permalink)
|
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... [i][font=Times New Roman]yengeç burcu bi bayan olarak en gizemli burcun Yengeç olduğunu ve kimsede bu kadar karşıtlık bir arada bulunmıcanı:Sevinç ve acı,iyilik ve kötülük,melankoli ve taşkınlık biliorum (ve bunları an içinde yaşıyabiliorz)...yükselen burcuda su grubundan bi burçsa yengeç burcunun özelliklerini ikiye katlar diorum,toprak hava ve ateş elementinden olan bi burçtansa yükseleniniz bence daha şanslısınız tabi ki gezegen de önemli...konudan konuya atlıorm ama astroloji en sevdiğim ilgi alanımdan biri ve şöyle bişi de söleyebilirim ki; öncelikle ben günlük burçlara inanmam ama burçların kazandırdığı karakter özelliklerine inanırım ve olumlu yada olumsuz yönlerimizi onlardan ve gezegenlerden aldığımızı söyleyebilirim mesela ben yengeç burcuyum ve yükselen burcum yay biri su biri ateş ve çoğu konuda ikisi arasında ikilem yaşıorum sanki çift karakterim var biri içine kapanık,duygusal zaman zaman kendine acıyan,kırılgan,evine bağlı diğeri dünyayı umursamayan,kendine güveni olan ve asla kendine acımayan zor ağlayan özgürlük düşkünü bu saydıklarımın hepsi benim ruhumda doğamda var işte o yüzden burdayım şaka bi yana ama eğer burçlarımızın karakter özelliklerini taşıdığımızı düşünüosak bazı anlarımızı düşüncelerimizi hislerimizide onlardan aldımızı bilebiliriz ve şöle bişi var ne zaman hangi yönümüzü hangi burç olcamızı kavrar ve o özelliği dışımıza vurursak ki buna kişiliğimizin oturmasıda diebiliriz o zaman daha mutlu olabilirz zaten önemli olan ne olmayı istememiz ve o yolda ilerlememiz.
__________________ fotoqRafLaRda ne qöRüLür? <br /><br />Bence sadece qüLünür =)) <br /><br />Hiç oLmadı Bende qüLeRim =)) | Offline
| |
09-06-2008, 11:00 AM
|
#15 (permalink)
|
| Ynt: Burçlar Hakkında... Evet yengeç karşıtlıkların burcu ve bu dışarıdan dengesiz bir profil çizmesine neden oluyor =D
Dediğin doğru mesela benim yükselenim de yengeç ve yengecin özellikleri tavan yapmış durumda,bazen keşke burcum koç yükselenim aslan olsa dedirtiyor olaylar ama yine de memnunum ben .. =)
Senin için de mesela güneş burcunun su ,yükseleninin ateş grubundan olması zaman zaman çelişkiye düşürebilse de özelliklerinden faydanlamayı bilirsen aslında dengeleyici de olabilir..Ama astrologlar genelde yükselenimizin etkisinde kaldığımızı söylerler çünkü zor olan ana burcumuzu yaşamak(mış). =) Bununla ilgili güvendiğim bir astroloğun düşüncesini paylaşmak istiyorum,herkes için daha da aydınlatıcı olur : "Hem yükseleniniz hem de güneş burcunuz ve hatta haritanızdaki tüm gezegensel oluşumlar etki eder.Bunu öncelikle bilmelisiniz.Ama Yükselen burç... Kişinin doğuştan en kolay gösterdiği özellikleridir. Yani yükselen burcunuzun özelliklerini otomatik olarak sergilersiniz.. Zor olan, ana burcunuzun özelliklerini öğrenmektir.. Dünyaya geliş amacınız güneş burcunuzu gerçekleştirmektir.."
__________________ Mucizeler olmaktadır..Doğaya aykırı olarak değil,bizim doğa hakkındaki bilgi<br />lerimize aykırı olarak.. | Offline
| |
09-06-2008, 02:37 PM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçlar Hakkında... merhaba ay_ışığı,ya güneş burcu ne bi de başımıza güneş burcuda mı çıktı...yav eğer güneş burcum da yengeç çıkarsa ben iflah olamayacağım demektir.yav vicdan azabı gibi bi burç yengeç,melankolik aşırı hassas,duygularıyla başa çıkmakta zorlanan of of...şu güneş burcuna nası bakıldığını anlatırsan ,sevinirim.
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
09-06-2008, 06:54 PM
|
#17 (permalink)
|
| Ynt: Burçlar Hakkında... Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ay_ışığı,ya güneş burcu ne bi de başımıza güneş burcuda mı çıktı...yav eğer güneş burcum da yengeç çıkarsa ben iflah olamayacağım demektir.yav vicdan azabı gibi bi burç yengeç,melankolik aşırı hassas,duygularıyla başa çıkmakta zorlanan of of...şu güneş burcuna nası bakıldığını anlatırsan ,sevinirim. | Güneş burcu dediğimiz hani doğum gününe göre bulduğun burç..Ay burcu ise yükselenin oluyor diye biliyorum ben.Güneş burcuna doğum gün ve ayından yola çıkarak bakıyorsun,asıl burcumuz yani..Bunu bilirsin ama güneş burcu deyince şaşırdın sanırım =D
| | | |