Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Beklentileriniz

Uyarılar

Hedefleriniz Neler

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz Hedefleriniz Neler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı aklim calisiyor da aklimin yap dedigini yapmayan bir ben var ortada iste bununla sorun yasiorum hepsi bu kadar. belkim etterna biseyler biliyordur der diye hani diyiverdim. ne kaldi geriye? yeni sorunlar bulmak.. sorunsuz hayatin keyfi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi

Hedefleriniz Neler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2007, 04:44 PM   #31 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: size de oluyor mu bu?

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
aklim calisiyor da aklimin yap dedigini yapmayan bir ben var ortada iste bununla sorun yasiorum hepsi bu kadar. belkim etterna biseyler biliyordur der diye hani diyiverdim.

ne kaldi geriye? yeni sorunlar bulmak.. sorunsuz hayatin keyfi yok be:))) bence simarmak hepimizin hakki sevinince..
Canım aynen benimde şu anki sorunum bu. Korkmuyorum işsizlikten korktuğum kadar korkmadım hiçbişeyden.Ama korkmuyorum.Senin gibi karanlık evde bahçeye de karanlıkta çıkacak kadar cesur olamadım henüz bu fobiyi yenmem güç. Ama ne varki aklım seneye dikey geçişle boğaziçine girebilirsin çalış diyo ama internet elimi kolumu bağlıyo, internet müptelalığına da bi telkin gerek. Ev işleri var yapacak bi ben ama internette kim tavla oynayacak o zaman :))
Aklım yap diyo, bi rehavet ki sorma gitsin.Ama bana üzüntü vermemesi de yine telkinlerin marifeti olsa gerek.Ha bu gün biraz erken kalktım da biraz ev işi yaptım sayılır

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-05-2007, 06:09 PM   #32 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hedefleriniz Neler

yahu lerzan korkular sana ne yapabilir ya?? inanırım zifiri karanlık senden korkup saklanmıştır güneşin ayın ardına...ama ben daha orada degilim sanırım gene kortugum bazı şeyler var...sadece beni ele geçiremiyorlar o kadar....korku sanal cehennem...alevleri yüzümü yalar bazen...
ama işsizlikten kokmuyorum...yaşama tarzımdan belki..lüksleri mümkün oldugunca sokmuyorum içeri...bazen gelecek kaygısı şeytan atar üstüme..bi omuz silkerim ,herşey sahibine havale,derim..çalışırım düşünmem ayrıntıyı...ama bi ara oglumdan dolayı düşünüyodum biraz...sonra hikmetin en yüce miras oldugunu hatırladım yeniden...her kuşun maması bellidir...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2007, 06:34 PM   #33 (permalink)
Yüzbaşı

152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
işsizlikten kokmuyorum...yaşama tarzımdan belki..lüksleri mümkün oldugunca sokmuyorum içeri...bazen gelecek kaygısı şeytan atar üstüme..
Lalezarcım eğer çalışmasaydım ben de gelecek kaygısı duyardım.Ben eşimle evliliğe karar verirken herşeyi tırnaklarımızla beraber yapıcaz diye söz verdik birbirimize.Ne onun ailesinden ne benim hemen hemen hiç bir yardım almadık ve borçlu da kalmadık. Şu an ben işten ayrıldığım için az da olsa zorlanıyoruz ve bu durumda bir an önce iş bulmak zorundayım..
Şu an bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama istemek yeterli değil ona hem maddi hem manevi açıdan zengin bi gelecek sunmak isterim. Ha maddiyat olmadan mutlu olamaz mısın dersen hem de çok herşey lüks değil ama yalnız ben değil. Eğer eşin sana ve oğluna yeterli imkanları sunuyosa diyecek sözüm yok. Ama ben çalışmadan hiçbirşeyi allaha havale etmem. Şimdiki dualarım iyi, güzel, huzurlu bi iş üzerine ve aydınlık bi gelecek aileme ve bana. Tabiki Allah ne derse o olacak ama biz de bişeyler katmalıyız. Herşeyi kadere bırakmamalıyız. Sadece görüşüm bu.
Alt 03-05-2007, 06:40 PM   #34 (permalink)
Çevirmen

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Kant deduces, "since the dictates of my will derive their force from my will itself and this is beyond the confines of space, the act by which I declare myself owner of a thing makes me the owner, even if I do not hold it physically" (Durkheim, p.133).

"The strongest moral claim I can make on my property is that I created it" (Smedes, p.194

Kant’ın çıkarımı şöyle immiş arkadaşlar…çok net hissediyorum belki yılların getirdiği alışkanlılkla burada kantı..yani benim isteklerim irademin bana yüklediği durum verdiği emirler veya(nefsin istekleri diyelim) güçlerini ancak sadece gene benim istegiğim ta kendinden alırlar..yani en derinde gene benim isteklerim ona güç veren..ve bu boşlugu mekanı kaplayan her şeyin ötesinde..kendime ifade ettiğim veya beyan ettiğim her ne eylem varsa ortada ,her neyin sahibi olmuşsam,işte tam da o beni sahip yapan şey..hatta ben onu fiziksel olarak tutamasam da ta kendisi…bölye ifadeler çok kullnaır bu adamlar,ama kantı çok severim ,harika çıkarımları vardır..burda muglak bi ifade var gibi görünse de aslında bu sahiplik kategorisinin en kökenini kurmaya çalışan bi kurgu bu..kant öyle harikadır ki..hayatı boyunca küçük bir kasaba yaşamış ve ordan çıkmamasına ragmen fikirleri ,felsefesi tüm zamanları aşmıştır..lerzana teşekkürler bu tadı hisettirdi gene..sanırım büyük sosyolog durkhiem mi alıntı yapmış bu ifadeyi..kendine dayanak yaptı bi nevi..ikinci cümlede ..
En güçlü etik yani ahlaksal olan iddia veya talep .sadece ve biricik benim kendim için ,yarattıgım demiycem,kurguladıgım mülkiyet..en ahlaksal olan bu benim için ..yani sen ne kadar gelip bana ahlakı dayasan işte şöyle böyle..bu benim kendi,me kurguladıgımki kadar güçlü olmayacak…kendi özgür mimal mülk ne varsa,soyut anlam dahi girer bunun içine mesela özgürlüğü katarım ben buna .işte tüm bunlar için kurguladıgım,tasarladıgım ,çaba sarfettiğim .sadece ben kendim yapabilirim bunu ..en güçlü erdemli veya ahlaki deger bütünü,..benim kendi mülkiyetim üzerinde ,sahip oldugum ne varsa,en derin ahlaki ifadesini benim kendi onun üzerinde kurguladıgım olabilir…tabi bunun birde ekonomik yönü var falan işte bunu görmezden gelemeyiz falan diyor devamında..isteyen olursa devam ederim..

Alt 03-05-2007, 06:58 PM   #35 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
işsizlikten kokmuyorum...yaşama tarzımdan belki..lüksleri mümkün oldugunca sokmuyorum içeri...bazen gelecek kaygısı şeytan atar üstüme..
Lalezarcım eğer çalışmasaydım ben de gelecek kaygısı duyardım.Ben eşimle evliliğe karar verirken herşeyi tırnaklarımızla beraber yapıcaz diye söz verdik birbirimize.Ne onun ailesinden ne benim hemen hemen hiç bir yardım almadık ve borçlu da kalmadık. Şu an ben işten ayrıldığım için az da olsa zorlanıyoruz ve bu durumda bir an önce iş bulmak zorundayım..
Şu an bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama istemek yeterli değil ona hem maddi hem manevi açıdan zengin bi gelecek sunmak isterim. Ha maddiyat olmadan mutlu olamaz mısın dersen hem de çok herşey lüks değil ama yalnız ben değil. Eğer eşin sana ve oğluna yeterli imkanları sunuyosa diyecek sözüm yok. Ama ben çalışmadan hiçbirşeyi allaha havale etmem. Şimdiki dualarım iyi, güzel, huzurlu bi iş üzerine ve aydınlık bi gelecek aileme ve bana. Tabiki Allah ne derse o olacak ama biz de bişeyler katmalıyız. Herşeyi kadere bırakmamalıyız. Sadece görüşüm bu.
bitanem çalışırım dedim ama bi önceki mesajda...ya kocaya güvenmem ben..hayatın ne getirecegi belli olmaz..ama farklı bi renkle boyanmak için ,faydalı olmak için çalışmak isterim...zaten kendine ait bi dünya kuramassan bence evlilik de topallıyor..fanusda yaşamıyoruz yani..binlerce yönü var hayatın..inşallah seni ruhen doyuran harika bi iş seni bulur..yolun açık olsun canım..
kader inancı kedere sevketmez zaten...çalışmak ibadet ,ilim de farz..
Alt 03-05-2007, 07:08 PM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

Canım ya seni üzmemek için söylemedim ben de aynen onu diycektim. Ya ona bişey olursa diye hep korkarım ama onun adına korkarım kendi adıma değil. Her zaman bana derki ben ölürsem gözüm arkamda kalmaz sen öyle güçlüsün ki herşeyle başedebilirsin diye. Senin de bunun farkında olman beni çok mutlu etti inan. Senin mezun olduğun okuldan ben mezun olsam uuu yani :)) Ben mecburum çalışmaya; muhtaç olmak istemem kimseye, muhtaç olma duygusunu çok tattım ondan belki bu kadar hırsım
Alt 03-05-2007, 09:10 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
zaten kendine ait bi dünya kuramassan bence evlilik de topallıyor..fanusda yaşamıyoruz yani..
Bu kısımda öyle haklısın ki.Tekrar tekrar okudum ve bu cümle ibretlik bi cümle gerçekten. Bütün evli kişilerin bilmesi gereken ve bilmediği demiyeyim de farkında olmadığı için evliliği topallayan çok kişi var.. Bu cümle için de ayrıca teşekkürler.. Sevgiler
Alt 05-05-2007, 04:41 PM   #38 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hasan8484 is an unknown quantity at this point

BENİM ÖNCELİKLİ HEDEFİM ALLAH'IN HOŞNUTLUĞUNU VE SEVGİSİNİ KAZANMAK VE NEFES ALDIĞIM HER SANİYEYİ SINIRSIZ BİR YAŞAMA TAŞIMAK VE HAYATIMI BU HEDEFİN GEREKTİRDİĞİ HEDEFLER İÇİN YAŞAYARAK SINAVI KAZANMAK DİĞER DUYGULARIN BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HEN AMACIM İİN EYLEMLERİM YETERLİ DEĞİL MOTİVASYNM EKSİK AMA AZİMLİYİM YARDIM EDEBİLECEKLER MESAJ ATSIN.
hasan8484 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 09:27 AM   #39 (permalink)
Teğmen

51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point

Merhaba ben en kısa sürede demeyeceğim en uygun durumda söyle biraz daha kilo verdikten sonra ilk işim diksiyon kurslarına gidip daha güzel konuşma alışkanlığı edinmek istiyorum ayrıca sosyal çekingenliğimi atarsam daha rahat edeceğimi sanıyorum. Aşırı kalabalıklarda heyecan basması beni kalabalık ortamlardan uzak tutuyor Normalden daha pasif oluyorum Öz güven eksikliği hissediyorum . Sonra hayal ya da düş kurma alışkanlığı oluşturacağım biraz da negatif baktığım her şeye daha olumlu yaklaşmam gerek bunu biliyorum eksiklerimden bunu farkettim Gereksiz hatta GEREKLİ de olsa Korkularımı yenmem gerekecek Bir de netten uzak durabilmeyi başarmam gerekecek . Sonra da iş bulmak ve çalışmak istiyorum Bunun için iş görüşmelerinde heyecan ve olumsuz cevap korkumu yenmem gerek Telkinleri karışık diliyordum vazgeçtim bir hafta 10 günlük sırayla dönüşümlü dinleyeceğim hadi pırıl pırıl yakamozlarım ve güzel düşlerim az kaldı yetişiyorum size
eda...
yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2007, 12:35 PM   #40 (permalink)
Teğmen

29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point

Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum...Daha da önemlisi "karar" verebiliyorum
Huzurluyum, Mutluyum...Ne güzel duygular bunlar... Kendimi seviyorum... Şükürler olsun rabbime... SAĞLIKLIYIM...
İngilizcem çok ilerledi....Yurt dışında seminer verebilecek kadar iyi :)
İşimde çok başarılıyım...Tebriklerin, kutlamaların ardı arkası kesilmiyor... Hatta uyumak için telefonlarımı kapatmam gerekiyor artık :))
Burs verdiğim öğrencilerin, başarıları gözlerimi yaşartıyor ...
Annem ve babam benimle gurur duyuyor...Onları Her yıl umreye göndermeye devam edeceğim... Maddi kaygılarının olmaması ne güzel...
Artık haritada gidecek yer kalmadı... aynı ülkeleri ikinci kez keşfe çıkmak durumunda kalıyorum...:)))

Yaşamak, nefes almak muhteşem bir şey... Ölene Kadar Ölmeyeceğim...

Bookmarks