olaya iyi bakın simdi :d benim dükkanla evin arası 10 dk sanayinin yanındaki sitede oturuyoruz biz işe iş oldukca gidiyorum ben sabahları acarım dükknı oglene kadar drur iş yoksa eve gelirim iş olursa giderim felan ne ise :d iş var şimdi yolda araba kalmıs :d onu aldım babamla beraber babam onden arabayla basdı gitti ben arkadan tır tır tır tır tır geliyorum
allı ballımla [big vosvos tarihi baslıgına eklemişdim :P]
önce kısa bi bilgi vereyim wv big ler su sogutmalı degildir haraletli motora sahiplerdir yag basıncı ve trubün sayesinde olusan hava basıncı ile motor sogur şimdi o yuızden şarj kayısı cok önemli motor döndügü surece hem o dönüyo hemde trubunu dönderiyo motoru sogutuyo o olmazsa haraletli motor oldugu için 3 -4 dk içersinde motor yanar ilk dk içersinde 500 600 milyonluk masraf acar sekmant yakar vs vs vs vs :D
yaa yolda gidiyom cürrrrrtt :D dedi kayış kopduuu ehEhEHeHeHeHE :D bende 4 lüleri yakdım basımın caresine bakmaya calısıyorum
hemen arkama bi tane daa tos tos yanasdı bi bayan indi lolita diyim hatta bayna az kaçar aa mrb yoldamı kaldınız dedi
ben:- mrb :D bende tamirciyim ya
bayan- tamirciyseniz nasıl yolda kaldınız
ben- terzi kendi sökügünü dikemezmiş ya
bayan:- evet bir az öyle olmus yaa yardım etmek istiyorum size sizin canavarda mütişh parlıyor
ben-evet kendi imalatım özel modifikasyonlarını ben yaptım
bayan- size nasıl yardım edebilirim
ben - dükkanım yakın hanfendi sizden rica etsem çorabınızı cıkartsanız dükkana gitsek ben orda hallederim
:D ben nerden biliyim yanlıs anlıycagını amacım corabını kayıs niyetine kllanıp dukkana kadar yawas yawas gitmekdi
benmiyim onu söyleyen anaaaaa tecevüzcü coskun muhamelesi yaptı bana bagırcı caırdı tüüü dedi basdı gitti :D agajda oylesine gezerken la bi bakdım koltukların arasında gravat buldum :D gecen ay hala kızının dügünü vardı babam gravatını oraya atmıs daha doruyodu orda gravatı gecici olarak bagladım az daha gittim kopa kopa dükkana geldim yırtdım
hala gülüyom yaa :D kadın yanlıs anladı beni yaa offff :D tamda t.ç tipi var ha bizdede kara kaş kara göz