Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

Uzaktan niyet edilerek yapılan deney

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Uzaktan niyet edilerek yapılan deney Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türkiye’nin farklı şehirlerinden toplam 42 katılımcı Ankara’da 2 ayrı kapta bulunan ekmek dilimlerine 15 gün boyunca niyetlerini gönderdi. ilgisiz seni seviyorum senden nefret ediyorum ilgisiz-sonra seni seviyorum-sonra senden nefret ediyorum-sonra 15 gün boyunca her gün toplam 5 dakika, 1 numaralı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

Uzaktan niyet edilerek yapılan deney

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-10-2008, 11:19 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Uzaktan niyet edilerek yapılan deney

Türkiye’nin farklı şehirlerinden toplam 42 katılımcı Ankara’da 2 ayrı kapta bulunan ekmek dilimlerine 15 gün boyunca niyetlerini gönderdi.
ilgisiz
seni seviyorum
senden nefret ediyorum
ilgisiz-sonra
seni seviyorum-sonra
senden nefret ediyorum-sonra

15 gün boyunca her gün toplam 5 dakika, 1 numaralı kaptaki ekmek dilimine “Senin varlığın için şükrediyorum. Seni seviyorum.” olumlu niyeti gönderildi. Ve yine toplam 5 dakika olmak üzere, 2 numaralı kaptaki ekmek dilimine “Senden nefret ediyorum.” olumsuz niyeti gönderildi.

Deneyde, kendisine hiçbir niyet gönderilmeyen, numarasız kapta bulunan bir ekmek dilimi daha vardı.

Deney, niyet gönderme işleminin sürdüğü ilk 15 günden sonra da devam etti.

15 gün sonunda en çok bayatlayan ekmek numarasız kaptaki, kendisine hiçbir niyet gönderilmeyen ekmek oldu. En çok ufalanan, üzerindeki delik sayısı en fazla olan ekmek dilimi numarasız kaptaki ekmek dilimiydi. Ona olumlu ya da olumsuz hiçbir niyet gönderilmemiş, onunla hiç ilgilenilmemişti –uzaktan bile olsa.

Tazeliğini, gevrekliğini koruyan ekmek 1 numaralı kaptaki, kendisine olumlu niyet gönderilen ekmek oldu. 1 numaralı kaptaki ekmekte ufalanma hemen hemen hiç olmadı. Üzerindeki deliklenme sayısı da oldukça azdı.

2 numaralı kaptaki, kendisine olumsuz niyet gönderilen ekmek dilimi, üzerindeki deliklenme sayısı bakımından; 1 numaralı kaptaki, kendisine olumlu niyet gönderilen ekmek diliminden üstünlük gösteriyordu. Ama niyetler, olumsuz da olsa, 2 numaralı kaptaki ekmek dilimini bayatlamaya karşı bir miktar koruma altına almıştı. Çünkü 2 numaralı kaptaki, kendisine olumsuz niyet gönderilen ekmek dilimindeki bayatlama oranı; numarasız kaptaki, kendisine olumlu ya da olumsuz hiçbir niyet gönderilmemiş ekmek dilimine göre daha azdı.

Ekmeklerdeki bayatlama durumlarındaki bu farklılık 15 günlük niyet gönderme işlemi bittikten sonra da kalıcılığını korudu; hala koruyor.

Deneye Hazırlık

Deneyde kullanılan ekmekler 9x9 cm ebadında tost ekmekleriydi. Her bir ekmeği, renkli bir kalemle 1,5x1,5 ebadında karelere böldüm. Amacım ekmeklerdeki küflü kare sayısına göre bir karşılaştırma yapmaktı ama şu ana kadar herhangi bir ekmekte herhangi bir küflenme olmadı :)

Deney Katılımcıları

Deneye toplam 54 kişi başvurdu.

Deneye başvuran kişilerin 9’unun, niyetlerini gün içinde hangi zamanlarda yaptıklarına dair e-postası bana hala ulaşmadı ve bu yüzden katılımları iptal edildi. Başvuranlardan biri gönderdiğim deney ayrıntılarını okuyunca, deneyin hoşuna gitmediğini söyledi ve deneyden ayrıldı. Başvuranlardan başka bir kişi deneyi yanlış anlayıp kendi evinde yaptığı için katılımı iptal edildi. Başka biri, planlamadığı olaylarla karşılaştığını ve deney süresince hiç niyet gönderemediğini söyledi ve katılımı iptal edildi. Geriye toplam 42 deney katılımcısı kaldı.

Bu 42 katılımcının bir kısmında niyet gönderme işlemlerinde bazı eksiklikler vardı (bazı günler niyet gönderilmenin unutulması vs.) ama deney mantığına aykırı bir durum oluşmadığı için bu katılımcılar deneyin içinde yer aldılar.

42 katılımcının 40’ı kadın, 2’si erkekti.

Ve katılımcıların 20’si İstanbul’dan, 9’u Ankara’dan, 4’ü İzmir’den, 2’si Bursa’dan, 1’i Antalya’dan, 1’i Konya’dan, 1’i Kütahya’dan, 1’i Gaziantep’ten, 1’i Kocaeli’nden, 1’i Adana’dan ve 1’i de Edirne’den deneye katılmıştı.

Deney Bana Neler Hissettirdi?

Deney ilhamının bir anda gelmesiyle beraber içimde kocaman bir kütle halinde bir cesaret belirmişti. O cesaret ve bir şeyler gerçekleştirme arzusunu kalbimle karnım arasında kalbime daha yakın bir bölgede hissediyordum. Bu büyük enerjiden olacak, fikrin zihnime düşmesinden, harekete geçip deneyi düzenlemem arasında çoook az bir vakit geçti.

Deneyin başından beri, daha önce buna benzer bir deney yapmış olmamdan dolayı kendime bir güven hissediyordum. (Daha önce yaptığım deneyin ne olduğunu “Haydi Deneye!” adlı yazımda paylaşmıştım.) Deneyin sonuçları bize muhakkak bir şey öğretecekti. Bundan emindim. Zaman zaman da sonucun ne olacağını zaten biliyor gibi deneyi hafiften bile alıyordum. Çünkü zaten bildiğim bir şeyi, düşüncelerin etkisini, tekrar etmeye ne gerek var diye bile düşündüğüm oldu. Sonucu nasılsa biliyordum.

Ama ekmekler bana sürpriz yaptı:) Bir tanesinde bile herhangi bir küflenme olmadı. Bu da zaman zaman kendimi çaresiz ve başarısız hissetmeme neden oldu. Deney sırasında bir ara şu anda okuduğunuz bu yazının başlığını “Başarsızlık” koymayı bile düşünmüştüm...

Neyse ki zaman içinde hiçbir küflenme olmasa da bayatlama konusunda ekmekler bir hayli farklı görüntü çizmeye başladılar. Hatta bayatlama konusundaki bu farklılık, deneyin içeriğinden haberi olmayan bir arkadaşım tarafından bile fark edildi.

Deney Sonu Yorumu

Yaptığımız bu deneyden de gördüğümüz üzere “uzaklık”, “yakınlık” vs. gibi fiziki gerçekliklerin zihin düzeyinde anlamı kaybolup gidiyor. Bizler düşüncelerimizle bir şeyleri etkileyebiliyoruz. Düşüncelerimizi yönelttiğimiz şey, düşüncelerimizden etkileniyor. Hatta düşüncelerimiz olumsuz bile olsa, düşüncelerimizi yönelttiğimiz şey üzerinde olumlu etkisi olabiliyor. Bu deneyde düşüncelerimizi ekmek dilimlerine yönelttik ve onları etkiledik. Anladığımız kadarıyla düşüncelerimizin etkisi sadece bizle sınırlı kalmıyor, uzaktaki şeylere kadar uzanıyor. Belki de “uzaktaki o şeyler” de biziz, kim bilir? Yani bilgeler haklı olabilir.

Alıntıdır
http://www.blogosfer.com
Yazar :Onur SARGIN

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 02:32 AM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Uzaktan niyet edilerek yapılan deney

elbette uzaktanda etkileyebiliriz..insanın duyguları ve düşüncelleri yoğunlaşırsa uzaktan birini bile iyileştirebilir...uzaktan birine hiçmi dua etmiyoruz ...etkisini aynen görüyoruz...bir bakmışız düzelmiş o kişi..duaya devam.
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2008, 10:21 PM   #3 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pofuduk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Uzaktan niyet edilerek yapılan deney

Ben bunun suyla yapılan deneyini okumuştum...
pofuduk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks