Genelde bunun tam tersi hikayeler anlatılır vazgeçmemek gerektiği ile ilgili..
Buna vazgeçmek demeyelim de kendimizi çok fazla sıkmadığımızda da başarı şans gelebiliyor diyelim..
Bazı insanlar istemenin ötesinde bir hırsla bir şeylere sarıldıklarında negatif enerji yayarlar belki bu engel oluyordur...
Forumda hikayesini anlatmıştım hiç aklımda yokken o paraya börek olmadığı için caddenin karşısına geçip kazı kazan almıştım..Saniyorum 95 yiliydi..
Normalde kazi kazan alırken beklenti ile bakarken bu sefer bir elimle kazımış diğer elimle de çöpe atmaya hazırlanıyordum ki ikinci büyük ikramiye 50 milyon çıkmıştı...
Çok sevdiğim bir söz vardır.... "Seç Fakat İsteme" diye...
Seçimlerimizi yapalım ancak isteklere bağımlı olmayalım.Eğer bağımlı olursak tek şansım bu oldu olur olmazsa alternatifim yok bittim dersek o zaman sonuca ulaşamayız...
Neden kişisel gelişim olarak uğraşmak zorundayız.Neden kendimizi geliştirmek zorundayız bunu yapmak yerine hiç bir şey yapmadan mutlu olamaz mıyız...
Bazı insanlar yöntemler aradıklarında isyan ederler hele hele sonuca ulaşılamazsa..
Ben de seneler boyunca mutlu iyi hissetmek için çeşitli yöntemler aradım ve telkinler ile sonuca ulaştım.
Bu sonuca ulaşmadan önce vazgeçme noktasına gelmiş miydim...Bir ara gerçekten evet ciddi anlamda vazgeçmiştim..
Belki de bir güç var hadi bakalım sen yeterince uğraştın geç bakalım diyerek bizi sevgi ile sarmalayan..
Burada bize düşen seçenekleri arttırırken istekleri azaltmak..
Seçmek fakat istememek...