16-01-2009, 11:27 AM
|
#82 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| kozbey cim mutlaka kendi ilgi alanınla alakalı bir konu üzerine konuşurken daha rahat cümeleler kuruyorsundur.. bu konularla ilgili olrak da kitap okudukça yorumlara baktıkça eğitimlere katıldıkça içindeki bilgin açığa çıkacaktır.. bi bakmışsın benden bile güzel cümleler kuruyorsun.. super ben bazen minik alıştırmalar yaparım.. diyelim ki bir konuya takıldın.. gerektiği gibi yazamıyorsun.. konuyla alakalı güvendiğin bir kaç ismi düşün.. mesela ben eckhart tole olsaydım buna nasıl yanıt verirdim.. bu cümleyi nasıl kurardım.. bu olaya bakış açım masıl olurdu gibi.. burada örneklediğin kişinin bildiğin sevdiğin onayladığın insan olması önemli.. sonra gözlerini kapat bir kaç dakika güvendiğin kişinin yanında olduğunu onun bildiği herşeyi bildiğini düşün.. ve bunun sevincini yaşa.. her şeyin enerji olduğunu hatırla.. hepimiz birbirimize bağlıyız.. herşey bir bütün.. ayırım yapan sadece algılama şeklimiz.. geçmiş gelecek her şey anın içerisinde mevcut.. öyleyse benim bildiklerimi sen senin bildiklerini de ben bilebilirim.. biliyorumda zaten.. ancak algı düzeyinde bunun ayrımını yapamıyorum.. yukarıdaki minik çalışma ile bu algı düzeyini farkedebilirsin.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |